Mély vízbe dobták a magyar műsorvezetőt! Ő veszi át kolléganője helyét
A részletek
Marenec Fruzsina lép tapasztalt kolléganője helyébe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marenec Fruzsina, a Barátok közt egykori sztárja, a Sportklub műsorvezetője veszi át egyik tapasztalt kolléganője helyét. 

Sándor Orsi ugyanis egy súlyos sérülés miatt nem tud indulni a Lotus Ladies Cup futamain.

Kiss Orsi lesérült

Sándor Orsinak - aki szintén feltűnt egykor a Barátok köztben - egy korábbi betegsége újult ki a versenyre felkészítő gokartozás miatt.

- Korábban évekig küzdöttem ízületi gyulladásokkal, amit azt hittem, teljesen sikerült legyőznöm, de sajnos a csuklómon kiújult ez a probléma. Az orvosom szerint sérv alakult ki ezen a ponton, az edzések okozta megerőltetés miatt. Az is lehet, hogy műteni kell, így semmiképpen nem tudok indulni a Lotus Ladies Cup futamain - mesélte a 35 éves szőke szépség.

Mint mondta, vérzik a szíve, hiszen mindent beleadott a felkészülésbe, és nagyon várta az első futamot, ugyanakkor biztos abban, hogy kolléganője remekül helyt áll majd helyette a versenyben.

A 23 éves Marenec Fruzsina először megijedt a felkéréstől és a rá váró feladattól, aztán vagánysága és kíváncsisága felülkerekedett, és végül úgy döntött, teljesen kezdőként is belevág az autóversenyzésbe.

Élvezte a száguldást

Eddig csak gokartban próbálta ki magát, versenyautóban csak az anyósülésen ült, most azonban egy bivalyerős Lotusszal kell bizonyítania.

Ugyan sokkal később kezdett bele a felkészülésbe, mint a többi induló, hiszen április 26-án már startol a szezon, ám az első körök után úgy érezte, menni fog neki a száguldás.

- Az első edzésen sikerült a kezdő köridőmből az utolsóra 12 másodpercet lefaragni, amiben nagy segítséget jelentett Tóth Zoltán vezetéstechnikai instruktor, valamint Czollner Gyula és Világi Péter kollégáim is, akik korábban versenyeztek, és most jótanácsokkal láttak el - árulta el.

- Úgy gondolom, reális célokat kell kitűznöm magam elé, és akkor nem érhet csalódás. Az első versenyen szeretnék célba érni, aztán persze egyre jobb eredményeket elérni - tette hozzá a SportKlub csinos műsorvezető-riportere.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük