Szoboszlai Dominikról elárult egy titkot Marco Rossi: most már el merte mondani

Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar válogatott vasárnapi győzelme után szuperlatívuszokban beszélt Szoboszlai Dominikról.

szoboszlai-dominik-c

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A magyar válogatott focicsapatot éltetik az ország sportrajongói a bravúros vasárnapi győzelem után: a második félidőben hátrányból fordítva 3-1-re legyőzték a montenegrói csapatot.

Szoboszlai Dominik két gólt lőtt, szabadrúgását ugyan kiütötte a kapus, de a kipattanót végül Nagy Ádám gólra váltotta. 

Marco Rossi Szoboszlai Dominikról

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Marco Rossi szövetségi kapitány csak dicsérni tudta Szoboszlait, szerinte az, hogy meg tudták fordítani a meccset, elsősorban neki köszönhető, de Nagy Ádámnak is jár a dicséret. Azt is ki merte mondani, hogy Szoboszlai topjátékos lesz: itthon eddig is az volt, de hamarosan a világ is látni fogja. Egy múltbéli titokról is fellebbentette a fátylat.

- Dominik lábaiban benne van minden lehetőség. Nem a véletlen műve, hogy a Liverpool játékosa. Montenegró ellen is elbillentette a mérleget. Képes arra, hogy eldöntsön meccseket. Izland ellen otthon voltam a Covid miatt, de akkor továbblőtte a válogatottat. A segédeim már üzentek, hogy cseréljük le, mert elfáradt. Nem hívattam le a pályáról, végül meghálálta a bizalmat, mert a legvégén szerezte a győztes gólt. Jürgen Klopp is mindig a pályán tartja. Ez nem a véletlen műve. Szoboszlai topjátékos lesz. A mi köreinkben már az, de világszinten is az lesz, amint folyamatosan elkezdi lőni a gólokat majd a klubjában - idézi szavait az Index

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint minden játékosra szükség van a sikerhez. Az Indexnek Marco Rossi a róla szóló könyv bemutatója előtt erről is beszélt hétfő délelőtt egy olasz étteremben. 

A Marco Rossi - Folytassa, Mister! című kötet bemutatja a szövetségi kapitány tanulságos életpályáját és buktatóktól sem mentes magyarországi diadalmenetét. Egy olyan (sport)ember életének első hatvan esztendejét, akinél az őszinteség, a szókimondás és a becsületesség egyenértékű erény a szakmai hozzáértéssel. A könyvet ide kattintva vásárolhatod meg.

Szoboszlai és modell barátnője szakítottak

Eltűntek az Instagram-oldaláról a közös képek Fannival.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük