Igazán sármos pasivá érett Malek Andrea öccse
Malek Miklós 35 éves
Malek Miklós nemrégiben érkezett haza, egy ideje ugyanis az Egyesült Államokban ténykedik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Malek Miklós, az ifjabbik, nem is olyan sokára állandó vendég lesz az RTL Klub műsorán, hiszen a jóképű fiatalember az X-faktor tehetségkutató mentorainak egyike Nagy Feró, Keresztes Ildikó és Geszti Péter mellett.

Miklóst kétségkívül sokkal kevesebben ismerik hazánkban, mint a másik három sztárt, annak ellenére, hogy sikeres zenei producerként ügyködik már jó ideje.

Családi hagyományok

Természetesen nem véletlen, hogy a többség nem hallott róla, hiszen a zenészcsaládból származó sztár - apja Malek Miklós zeneszerző, anyja Toldy Mária énekesnő, nővére Malek Andrea énekes-színésznő - az utóbbi több mint tíz évben jobbára az Egyesült Államokban ténykedett.

Ráadásul nem is akármilyen előadókkal! Egyebek közt Jennifer Lopez, Anastacia és Donna Summer lemezein működött közre, dalai és hangszerelései pedig olyan filmekben és tévésorozatokban csendültek fel, mint a Jóbarátok, a Bájkeverő vagy A pillangó-hatás 3.

Ismert előadókkal dolgozott

Persze azért a magyar zenei életet sem hanyagolta el: Zsédával, Lolával, Csonka Andrással, a Hip Hop Boyzzal és a Cotton Club Singersszel is dolgozott, a Macskafogó 2 főcímdalát pedig ő maga énekelte.

Sőt, a 2010-es év egyik új magyar slágere, Varga Viktor Lehet zöld az ég című, a zenecsatornákon és a rádiókban rendszeresen játszott dala Miklós hollywoodi stúdiójában készült!

És hogy milyenek testközelből az ünnepelt külföldi sztárok? Nos, ahogy az RTL Klub Reggeli című műsorában elmesélte, akik a lelkük mélyén bizonytalanok vagy kevésbé tehetségesek, azok igyekeznek minél több külsőséget magukra pakolni. Ám a legtehetségesebbek egyszersmind a legszerényebbek is.

Hogy melyik fajtából találkozik többel az X-Faktor folyamán? Hamarosan kiderül.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük