Durván beszóltak az X-Faktor rajongói Malek Miklósnak! Kiakadtak a döntésén
Nagy port kavart, hogy Malek Miklós Csobot Adélt választotta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor rajongótábora már akkor botrányt kiáltott, amikor a hamisan éneklő Csobot Adél kivételesen hetedikként bekerült az előző szériában eddig mindig hat lányból álló Mentorok Házába.

Az, hogy Malek Miklós szombat esti döntésének értelmében a 18 éves nagykárolyi lányt az élő show-ba is tovább viszi, kiverte a fórumozóknál a biztosítékot.

Érthetetlen döntés

Csobot Adél mellett Antal Tímea és Kvaka Andrea örülhetett, ők jutottak be a 12 döntős közé, míg Pál Loretta, Jáger Kinga, Danics Dóra és Balla Réka kénytelenek voltak elbúcsúzni a tehetségkutatótól.

A fórumozók felháborodtak a döntésen, inkább Pál Lorettát vagy Danics Dórát juttatták volna be az élő show-ba. Jó néhányan finoman szólva elküldték melegebb éghajlatra. A véleményüket ide kattintva olvashatod »

Pál Loretta a válogató idején sérült testvérének ajánlotta Zorán Kell ott fenn egy ország című számát. A lány édesanyja, Ördög Nóra és Keresztes Ildikó szinte végigsírta a meghatottságtól a produkciót, de a férfi mentorokat is szíven ütötte a nagy átéléssel előadott dal.

Vele szemben Csobot Adél nem találta meg a ritmust, sztárallűrjei miatt a nézők nagy része már az első fellépése után ellenszenvesnek találta. Sokak szerint csak a romantikus szál miatt tartották benn, hiszen nagyon egymásra hangolódott egy másik versenyzővel, Nagy Szilárddal.

Geszti is kapott

Malek Miklós döntése után volt olyan fórumozó is, aki eddig még soha nem fejtette ki a véleményét ilyen formában, de ez az eset annyira felháborította, hogy most megtette.

Többen azt írták, ezek után inkább a TV2 Voice című tehetségkutatóját nézik, mert értetlenül állnak a mentor döntése előtt: ha az ítészek azt hangoztatják, hogy szerethető figurák kerülhetnek csak be az X-Faktorba, akkor miért jutott be egy a közönség nagy részét irritáló, ráadásul hamisan éneklő lány. Sokan vannak azon a véleményen, hogy Csobot Adél már az első körben kiesik.

Kapott azért Geszti Péter is hideget-meleget. Ő Nagy Szilárdot, Meggyes Csabát és Ekanem Bálint Emotát küldte haza. Oláh Gergő, Szabó Dávid és Fehér Zoltán mellett döntött. A fórumozók a két utóbbi miatt bírálták.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük