Malek Andrea vállalja ráncait! Friss fotón a 47 éves színésznő
Malek Andrea színésznő-énekesnő a szépségápolás terén is a természetesség híve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Malek Andrea a szépségápolás terén is a természetesség híve, nem csoda, hogy a színésznő és énekesnő vállalta azt is, hogy smink nélkül áll kamerák elé.

A 47 éves sztár azt vallja, az arca a munkaeszköze, így az öröm és bánat nyomait nem kívánja eltüntetni. 

Malek Andrea vállalja ráncait is

Malek Andrea három gyermek édesanyjaként kevés időt tud magára fordítani, így mindössze ahhoz ragaszkodik, hogy bőrtípusának megfelelő arcápoló kozmetikumokat használjon.

- Hiszem azt, hogy az arcomon mindig tükröződik az aktuális lelkiállapotom, a vonásaimban pedig ott "lakozik" az eddigi életem, a nevetésekkel és a sírásokkal együtt. Ezek hozzám tartoznak, ezért nem akarom elfedni őket. Az arcom munkaeszköz, rajta kell, hogy legyen az igazság - árulta el.

Az RTL Klub csinos műsorvezetője, Lilu jövő tavasszal tölti be a 40. életévét, de az arcápolásra nemcsak az utóbbi időben figyel oda, 18 éves kora óta tudatosan választja meg, mikor és mivel ápolja a bőrét.

- A hétköznapokon nem nagyon sminkelem magam, a forgatások miatt viszont szükséges, és ilyenkor bármilyen későn érek haza, mindig alaposan eltávolítom a festéket, szerintem ez az alap ahhoz, hogy egészséges és szép legyen a bőrünk - mesélte.

Lilu Malek Andreával és Illés Fanni paralimpikon-szépségkirálynővel azt is vállalta, hogy Éder Krisztián smink nélküli fotókat készítsen róla. 

- Nagyon bátor dolognak tartom, ha valaki smink nélkül, a bőrhibákat is "bevállalva" meri felvállalni az arcát egy olyan világban, ahol a legtöbben idealizált képet akarnak mutatni magukról. Büszke vagyok erre a kampányra és a retusálatlan képekre, mert ezeken a valódi énemet látom viszont - mondta.

Fotó: Red Lemon, Éder Krisztián

Ezt is szeretjük