6 hónapos terhesen is igézően szép Malek Andrea
Malek Andrea nemrégiben arról mesélt a Reggeli stúdiójában, milyen nagy örömmel várja harmadik gyermekét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akadnak nők, akik bármennyire is várják a babát, nagyon nehezen élik meg a várandósságot: amellett, hogy állandó rosszullétektől szenvednek, a csúnya pattanások vagy a lábdagadás is megkeseríti napjaikat.

Malek Andrea azonban láthatóan az üdítő kivételek közé tartozik: terebélyesnek nem nevezhető pocakját és szűnni nem akaró, sugárzó mosolyát látva alig hiszi az ember, hogy már terhessége hatodik hónapjában van.

Decemberi baba lesz

A csinos kismamát, aki decemberre várja a kis jövevényt, néhány napja az RTL Klub Reggeli című műsora látta vendégül, ahol egyebek közt a babavárásról és a munkáról is szó esett.

Merthogy a 42 éves énekes-színésznő most még igyekszik mindennapjait aktívan tölteni, és rendszeresen vállal fellépéseket, sőt, lemezein is dolgozik.

Ugyanakkor azt is elárulta, természetesen visszavett egy kicsit a tempóból, amint megtudta, hogy két kamasz fia után valóra vált az álma: harmadszor is teherbe esett.

Ez nem betegség

Mindemellett szerinte a gyermekvárás végső soron nem betegség, az élet ugyanúgy megy tovább, mint annak előtte.

Ráadásul most, érettebb fejjel már másként tekint a világra - mivel van tapasztalata a témában, el meri engedni magát, és hagyja, hogy az ösztönei vezéreljék.

Azt azonban, hogy mi lesz a szülés után, még nem tudja. Úgy véli, minden terhesség és minden baba más, ezért nem lehet előre kiszámítani a dolgokat. Ám, ha igyekszik a kicsi igényeihez igazodni, abból nem lehet baj.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük