Majka nem köntörfalazott az esti műsorban - Emiatt rendezte viszonyát Curtisszel
Majka és Curtis a Sztárban Sztár leszek! színpadán lépett fel együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október végén hatalmas örömhír érte Majka és Curtis rajongóit, ugyanis a két zenész kicsivel több mint egy év kihagyás után ismét elkezdett együtt dolgozni. Az egykor drogproblémákkal küzdő Curtisszel október 24-én jelent meg egy interjú, amiben bevallotta, hogy zenésztársával rendeződött a viszonyuk, és közös programokat is szerveznek. Ugyanazon a napon, a késő délutáni órákban Majka hivatalos Instagram-oldalán jelentette be, hogy mostantól újra Curtis oldalán lép fel. A debütálásukra tegnap este, a Sztárban Sztár leszek! élő show-jában került sor.

A párost hatalmas tapsvihar fogadta, előadásukhoz Kollányi Zsuzsi és a 100 Tagú Cigányzenekar is csatlakozott. Miután véget ért a közös produkciójuk, a zsűri nem győzte dicsérni őket. Bereczki Zoltán, Horváth Tomi, Tóth Gabi és Pápai Joci is nagyon örült annak, hogy ismét együtt láthatták Majkát és Curtist a színpadon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztivivander meg a kísérője 😂😂😂

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Till Attila, a show műsorvezetője megkérdezte Majkától, hogy miért döntött úgy, hogy kibékül rappertársával.

- Öregszünk. Azt azért tudjuk nagyon jól, hogy az ember még huszonévesen szeret haragot tartani, vagy egy kicsit azt gondolja, hogy neki van a leghosszabb a városban. A lényeg az, hogy mi soha nem voltunk olyan rosszban, mint az emberek gondolják. Mindenkinek vannak olyan állomásai az életben szerintem, mint az Atinak. Csak valakinél ezt tudják az emberek, mert kikerül az újságok címlapjára, valakinél meg nem tudják - magyarázta.

Én azt gondolom, hogy túl vagyunk egy olyan időszakon, amit most már közösen kell átélni együtt.

A végén Pápai Joci kicsit bővebben elmondta, mit is érzett Majkáék produkciója után.

- Én közel álltam hozzátok, és nekem nagyon nehéz volt köztetek úgy állni, hogy mindketten a barátaim vagytok - vallotta be, majd hozzátette, sokszor megkönnyezte a kibékülésüket, és további sok sikert kívánt nekik.

A 100 Tagú Cigányzenekarral együtt Majka egy közös őszi turnéra indult, az elkövetkezendő előadásaikra természetesen Curtis is csatlakozik.

Majka nagyobbik fia tiszta apja

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Majkára nagyobbik fia, Marián.

Ezt is szeretjük