Magyar sztárok esküvői fotói
Nézd meg, a hazai sztárok hogyan mondák ki a boldogító igent.

Dia

 	Somogyi Dia 	A Telesport műsorvezetője és kedvese, Sztancsik Tamás 2007 júliusában Hollókőn házasodtak össze, egy évvel később pedig megszületett kislányuk, Emma.

Somogyi Dia

A Telesport műsorvezetője és kedvese, Sztancsik Tamás 2007 júliusában Hollókőn házasodtak össze, egy évvel később pedig megszületett kislányuk, Emma.

Dia

 	Tóth Szabolcs 	A Sugarloaf együttes gitárosa, Tóth Szabolcs 2007 májusában mondta ki a boldogító igent szerelmének, Szántó Krisztina újságírónak.

Tóth Szabolcs

A Sugarloaf együttes gitárosa, Tóth Szabolcs 2007 májusában mondta ki a boldogító igent szerelmének, Szántó Krisztina újságírónak.

Dia

 	  	Németh Kristóf 	A Barátok közt Kertész Gézája 2007 júliusában vezette oltár elé szerelmét, Nikolettet, kisfiuk, Lőrinc pedig néhány hónappal később látta meg a napvilágot. Bár 2011-ben elváltak, a baráti viszony megmaradt közöttük. 	Kapcsolódó cikk: 	Pénzfeldobással döntöttek! Németh Kristóf válása nehézségeiről mesélt » 	 

 

Németh Kristóf

A Barátok közt Kertész Gézája 2007 júliusában vezette oltár elé szerelmét, Nikolettet, kisfiuk, Lőrinc pedig néhány hónappal később látta meg a napvilágot. Bár 2011-ben elváltak, a baráti viszony megmaradt közöttük.

Kapcsolódó cikk:
Pénzfeldobással döntöttek! Németh Kristóf válása nehézségeiről mesélt »
 

Dia

 	Ada és Timó 	A Viva TV egykori álompárja, Pintér Adrienn és Bánszky László 2005 augusztusában álltak az oltár elé. Ikreik 2006 januárjában születtek meg, a házaspár pedig 2009-ben vált el, de azóta is jó viszonyban vannak.

Ada és Timó

A Viva TV egykori álompárja, Pintér Adrienn és Bánszky László 2005 augusztusában álltak az oltár elé. Ikreik 2006 januárjában születtek meg, a házaspár pedig 2009-ben vált el, de azóta is jó viszonyban vannak.

Dia

 	Onyutha Judit 	Az ugandai származású időjós ujjára 2001 augusztusában húzta fel a jegygyűrűt vőlegénye, Dobos László pilóta. Bár az évek során két gyerekük is született, a férj 2011-ben elhagyta a családot. 	Kapcsolódó cikk: 	Még mindig mosolygós és szexi! Onyutha Judit visszatért a képernyőre  »

Onyutha Judit

Az ugandai származású időjós ujjára 2001 augusztusában húzta fel a jegygyűrűt vőlegénye, Dobos László pilóta. Bár az évek során két gyerekük is született, a férj 2011-ben elhagyta a családot.

Kapcsolódó cikk:
Még mindig mosolygós és szexi! Onyutha Judit visszatért a képernyőre  »

Dia

 	Janics Natasa 	A háromszoros olimpia bajnok kajakozó Janics Natasa 2009 szeptemberében ment feleségül Csányi Szilárdhoz, a házaspár azonban 2010-ben elvált. A sportolónő végül újra férjhez ment, és 2011-ben kislánya is a világra jött.

Janics Natasa

A háromszoros olimpia bajnok kajakozó Janics Natasa 2009 szeptemberében ment feleségül Csányi Szilárdhoz, a házaspár azonban 2010-ben elvált. A sportolónő végül újra férjhez ment, és 2011-ben kislánya is a világra jött.

Dia

 	Marsi Anikó és Palik László 	Az RTL Klub műsorvezetője 2005 októberében mondta ki a boldogító igent vőlegényének, Palik Lászlónak. Azóta két fiuk született: Vilmos 2006-ban, Vince pedig 2009-ben látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Marsi Anikó »

Marsi Anikó és Palik László

Az RTL Klub műsorvezetője 2005 októberében mondta ki a boldogító igent vőlegényének, Palik Lászlónak. Azóta két fiuk született: Vilmos 2006-ban, Vince pedig 2009-ben látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Marsi Anikó »

Dia

 	Takáts Tamás 	A népszerű rockénekes 2004-ben vette feleségül Laki Anikót, közös gyermekük, Luca Eszter pedig 2005 júniusában született meg. Takáts Tamás nem először lett apa, második házasságából ugyanis már van két fia.

Takáts Tamás

A népszerű rockénekes 2004-ben vette feleségül Laki Anikót, közös gyermekük, Luca Eszter pedig 2005 júniusában született meg. Takáts Tamás nem először lett apa, második házasságából ugyanis már van két fia.

Dia

 	Keresztes Ildikó 	A népszerű musical-énekesnő 20 év együttélés után 2007 tavaszán fogadott örök hűséget az Edda Művek basszusgitárosának, Kicska Lászlónak. 2011 végén bombaként robbant a hír, hogy a pár különköltözött, azóta el is váltak. 	Kapcsolódó cikk: 	40 felett is bármit felhúzhat! Keresztes Ildikó tollas estélyiben érkezett a gálára »

Keresztes Ildikó

A népszerű musical-énekesnő 20 év együttélés után 2007 tavaszán fogadott örök hűséget az Edda Művek basszusgitárosának, Kicska Lászlónak. 2011 végén bombaként robbant a hír, hogy a pár különköltözött, azóta el is váltak.

Kapcsolódó cikk:
40 felett is bármit felhúzhat! Keresztes Ildikó tollas estélyiben érkezett a gálára »

Dia

 	Simorjay Emese 	A népszerű magyar színésznő, akit láthattunk a Szomszédokban és a Barátok köztben is, 2001-ben házasodott össze Márkus Györggyel egy bensőséges ceremónia keretén belül. 	Kapcsolódó cikk: 	Emlékszel? Így néz ki a Dallas Pamelájának magyar hangja »

Simorjay Emese

A népszerű magyar színésznő, akit láthattunk a Szomszédokban és a Barátok köztben is, 2001-ben házasodott össze Márkus Györggyel egy bensőséges ceremónia keretén belül.

Kapcsolódó cikk:
Emlékszel? Így néz ki a Dallas Pamelájának magyar hangja »

Dia

 	Farkasházi Réka 	A Barátok közt egykori színésznője 2001-ben ment férjhez Sárközy Bencéhez, aki a Magvető Kiadó szerkesztőjeként dolgozik. Azóta két gyermekük született: Benjamin és Rebeka. 	Kapcsolódó cikk: 	Meglepő fotók! Farkasházi Réka, ahogy eddig még biztos nem láttad »

Farkasházi Réka

A Barátok közt egykori színésznője 2001-ben ment férjhez Sárközy Bencéhez, aki a Magvető Kiadó szerkesztőjeként dolgozik. Azóta két gyermekük született: Benjamin és Rebeka.

Kapcsolódó cikk:
Meglepő fotók! Farkasházi Réka, ahogy eddig még biztos nem láttad »

Dia

 	Pirner Alma 	A magyar sztriptíz királynője 2005 márciusa óta él boldog házasságban, akkor vezette ugyanis oltár elé kedvese, Ákos, akivel 2010-ben megismételték nászútjukat.

Pirner Alma

A magyar sztriptíz királynője 2005 márciusa óta él boldog házasságban, akkor vezette ugyanis oltár elé kedvese, Ákos, akivel 2010-ben megismételték nászútjukat.

Dia

 	Rába Tímea 	Az 1991-es Miss Hungary szépségverseny második helyezettjét 2002-ben vezette oltár elé Tóbiás József országgyűlési képviselő, akinek 2006-ban a Bazilikában másodszor is kimondta a boldogító igent.

Rába Tímea

Az 1991-es Miss Hungary szépségverseny második helyezettjét 2002-ben vezette oltár elé Tóbiás József országgyűlési képviselő, akinek 2006-ban a Bazilikában másodszor is kimondta a boldogító igent.

Dia

 	Borbás Mária 	A népszerű műsorvezetőnő már túl volt egy házasságon, amikor Albert József szegedi tanár megkérte a kezét. Végül a második házassága is válással végződött.

Borbás Mária

A népszerű műsorvezetőnő már túl volt egy házasságon, amikor Albert József szegedi tanár megkérte a kezét. Végül a második házassága is válással végződött.

Dia

 	Seszták Szabolcs 	Hazánk egyik legnépszerűbb szinkronszínésze a Juventus Rádióban ismerte meg leendő feleségét. 2008-ban össze is házasodtak - a nagy napon két kislányuk, Anna és Janka voltak a koszorúslányaik. 	Kapcsolódó cikk: 	Ritka fotók! Seszták Szabolcs megmutatta tündéri kislányait »

Seszták Szabolcs

Hazánk egyik legnépszerűbb szinkronszínésze a Juventus Rádióban ismerte meg leendő feleségét. 2008-ban össze is házasodtak - a nagy napon két kislányuk, Anna és Janka voltak a koszorúslányaik.

Kapcsolódó cikk:
Ritka fotók! Seszták Szabolcs megmutatta tündéri kislányait »

Ezt is szeretjük
Fotó: