A legszexibb sorozatdokik és magyar hangjaik
Nézd meg képeken, melyik dögös tévés dokit ki szinkronizálja - társíts arcot a hanghoz!

Dia

 	Dr. Udo Brinkmann  	A nyolcvanas évek kedvenc NSZK tévésorozata, A klinika című ügyeletes szívtiprója volt Dr. Udo Brinkmann, akit Sascha Hehn alakított. Udo Nagy Gábor hangján szólalt meg, aki máskor is szinkronizált orvost: ő kölcsönözte a hangját a fiatal doktornak a Nicsak, ki beszél! című filmben, és a Chicago Hope kórházas sorozatban ő volt Dr. Jack McNeil magyar hangja. Hehn az Álomhajó című sorozatban is ő szólaltatta meg magyarul.

Dr. Udo Brinkmann

A nyolcvanas évek kedvenc NSZK tévésorozata, A klinika című ügyeletes szívtiprója volt Dr. Udo Brinkmann, akit Sascha Hehn alakított. Udo Nagy Gábor hangján szólalt meg, aki máskor is szinkronizált orvost: ő kölcsönözte a hangját a fiatal doktornak a Nicsak, ki beszél! című filmben, és a Chicago Hope kórházas sorozatban ő volt Dr. Jack McNeil magyar hangja. Hehn az Álomhajó című sorozatban is ő szólaltatta meg magyarul.

Fotó: Turay Ida Színház

Dia

 	Dr. Derek Shepherd  	Derek Shepherd A Grace klinika egyik kulcsfigurája, és nem mellesleg úgy tűnik, ő a tökéletes pasi - külső és belső tulajdonságokat illetően egyaránt. A sármőr dokit Rajkai Zoltán szinkronizálta, ám Patrick Dempsey karakterét tavasszal kiírták a sorozatból. Az utolsó részt, amelyben szerepelt, április 23-án mutatták be, rajongók ezreinek csalva könnyeket a szemébe.

Dr. Derek Shepherd

Derek Shepherd A Grace klinika egyik kulcsfigurája, és nem mellesleg úgy tűnik, ő a tökéletes pasi - külső és belső tulajdonságokat illetően egyaránt. A sármőr dokit Rajkai Zoltán szinkronizálta, ám Patrick Dempsey karakterét tavasszal kiírták a sorozatból. Az utolsó részt, amelyben szerepelt, április 23-án mutatták be, rajongók ezreinek csalva könnyeket a szemébe.

Fotó: jegy.hu

Dia

 	Dr. Doug Ross  	Évekkel a Vészhelyzet befejezése után is Doug Rosst tartják minden idők egyik legdögösebb tévés dokijának, pedig a karakterét még félidő előtt, 2000-ben kiírták a sorozatból. George Clooney számára ez hozta meg a világhírt, az őt szinkronizáló Szabó Sipos Barnabást pedig sokáig a magyar Ross doktorként emlegették. A Valami Amerika című filmben is erre utaltak vissza, ahol Szabó Sipos mentőorvost alakít.

Dr. Doug Ross

Évekkel a Vészhelyzet befejezése után is Doug Rosst tartják minden idők egyik legdögösebb tévés dokijának, pedig a karakterét még félidő előtt, 2000-ben kiírták a sorozatból. George Clooney számára ez hozta meg a világhírt, az őt szinkronizáló Szabó Sipos Barnabást pedig sokáig a magyar Ross doktorként emlegették. A Valami Amerika című filmben is erre utaltak vissza, ahol Szabó Sipos mentőorvost alakít.

Fotó: Facebook/alfoldirobert

Dia

 	Dr. John Carter  	A Vészhelyzetben Ross doktoron kívül is hemzsegtek a jóképűbbnél jóképűbb orvosok, elég csak például a Goran Višnjić által alakított Luka Kovačra gondolni. Az egyik kedvenc vészhelyzetes doktor azonban az akkor még nagyon fiatal John Carter volt, akinek Alföldi Róbert kölcsönözte a hangját hosszú éveken keresztül - azóta is ő a színész állandó magyar hangja. Noah Wyle 2006 év 2009 között nem szerepelt a 15 éven át futó sorozatban, de a záró epizódokban ismét feltűnt - a nézők nagy örömére.

Dr. John Carter

A Vészhelyzetben Ross doktoron kívül is hemzsegtek a jóképűbbnél jóképűbb orvosok, elég csak például a Goran Višnjić által alakított Luka Kovačra gondolni. Az egyik kedvenc vészhelyzetes doktor azonban az akkor még nagyon fiatal John Carter volt, akinek Alföldi Róbert kölcsönözte a hangját hosszú éveken keresztül - azóta is ő a színész állandó magyar hangja. Noah Wyle 2006 év 2009 között nem szerepelt a 15 éven át futó sorozatban, de a záró epizódokban ismét feltűnt - a nézők nagy örömére.

Fotó: Facebook/alfoldirobert

Dia

 	Dr. Gregory House  	Gregory House magyar hangja eredetileg Szakácsi Sándor volt, ám a színész halála közbeszólt, helyébe pedig Kulka János lépett, akinek nem volt könnyű dolga, hiszen elődje magasra tette a mércét. Szerencsére a magyar színész jó választásnak bizonyult, mert bár más a stílusa, ő is tökéletesen visszaadja House jellegzetes, cinikus modorát. Annak ellenére, hogy az orvost alakító Hugh Laurie nem az a klasszikusan jóképű típus, és a karaktere sem éppen egy főnyeremény, House gyorsan a női nézők kedvencévé vált.

Dr. Gregory House

Gregory House magyar hangja eredetileg Szakácsi Sándor volt, ám a színész halála közbeszólt, helyébe pedig Kulka János lépett, akinek nem volt könnyű dolga, hiszen elődje magasra tette a mércét. Szerencsére a magyar színész jó választásnak bizonyult, mert bár más a stílusa, ő is tökéletesen visszaadja House jellegzetes, cinikus modorát. Annak ellenére, hogy az orvost alakító Hugh Laurie nem az a klasszikusan jóképű típus, és a karaktere sem éppen egy főnyeremény, House gyorsan a női nézők kedvencévé vált.

Fotó: commons.wikimedia.org, Tibor Végh

Dia

 	Dr. Robert Chase  	House után Robert Chase a sorozat ügyeletes szívtiprója. A szőke, kék szemű színész, Jesse Spencer még fehér köpenyben is olyan, mint egy igazi herceg. A Doktor House álomdokiját Fekete Zoltán szinkronizálja, akinek számos más produkcióban is hallhattuk a hangját. Ő volt például Bozont állandó magyar hangja a Scooby Doo-filmekben, illetve a rajzfilmsorozatban is, emellett ő szinkronizálja Butterst a South Parkban.

Dr. Robert Chase

House után Robert Chase a sorozat ügyeletes szívtiprója. A szőke, kék szemű színész, Jesse Spencer még fehér köpenyben is olyan, mint egy igazi herceg. A Doktor House álomdokiját Fekete Zoltán szinkronizálja, akinek számos más produkcióban is hallhattuk a hangját. Ő volt például Bozont állandó magyar hangja a Scooby Doo-filmekben, illetve a rajzfilmsorozatban is, emellett ő szinkronizálja Butterst a South Parkban.

Fotó: www.activestudio.hu

Dia

 	Dr. Christian Troy  	Igazi nagymenő, nőcsábász plasztikai sebészt alakított Julian McMahon a Kés/Alatt című sorozatban. Karakteréről, Christian Troyról persze időközben kiderül, mitől vált ilyenné, és más oldalát is megismerheti a néző. Mindeközben Dolmány Attila hangját hallhatod, aki jelenleg is szinkronizál többek közt a South Parkban és a Family Guyban - előbbiben Kyle-nak, utóbbiban pedig Stewie-nek kölcsönzi a hangját.

Dr. Christian Troy

Igazi nagymenő, nőcsábász plasztikai sebészt alakított Julian McMahon a Kés/Alatt című sorozatban. Karakteréről, Christian Troyról persze időközben kiderül, mitől vált ilyenné, és más oldalát is megismerheti a néző. Mindeközben Dolmány Attila hangját hallhatod, aki jelenleg is szinkronizál többek közt a South Parkban és a Family Guyban - előbbiben Kyle-nak, utóbbiban pedig Stewie-nek kölcsönzi a hangját.

Fotó: Facebook/Dolmi

Dia

 	Dr. J. D. Dorian  	A Dokik című vígjátéksorozat kissé esetlen, de nagyon szerethető J. D. Dorianje éppen ügyetlenségével és cukiságával nyerte el a női nézők tetszését. A kilenc évadot megért sorozat egyik legfontosabb karakterét Zach Braff játssza. Magyar hangját Zámbori Soma adja, aki több sorozatban és filmben is szinkronizált már, ő volt például Derek Morgan hangja a Gyilkos elmékben, illetve Danny Messer detektívé a CSI: New York-i helyszínelők című sorozatban.

Dr. J. D. Dorian

A Dokik című vígjátéksorozat kissé esetlen, de nagyon szerethető J. D. Dorianje éppen ügyetlenségével és cukiságával nyerte el a női nézők tetszését. A kilenc évadot megért sorozat egyik legfontosabb karakterét Zach Braff játssza. Magyar hangját Zámbori Soma adja, aki több sorozatban és filmben is szinkronizált már, ő volt például Derek Morgan hangja a Gyilkos elmékben, illetve Danny Messer detektívé a CSI: New York-i helyszínelők című sorozatban.

Fotó: Facebook/aquagora.eu
Ezt is szeretjük
Fotó: