Férfi sorozatsztárok magyar hangjai
Nézd meg a legnépszerűbb férfi sorozatszereplőket és magyar hangjukat!

Dia

 	Lux Ádám  	Thomas Gibson már a nyolcvanas években is játszott televíziós produkciókban, ám igazán ismert a Gyilkos elmék című, 2005-ben indult sorozattal lett. A hazai tévénézők számára is jól ismert sorozatban Lux Ádám hangján szólal meg.

Lux Ádám

Thomas Gibson már a nyolcvanas években is játszott televíziós produkciókban, ám igazán ismert a Gyilkos elmék című, 2005-ben indult sorozattal lett. A hazai tévénézők számára is jól ismert sorozatban Lux Ádám hangján szólal meg.

Dia

 	Csuja Imre  	Ed O'Neill tipikusan az a színész, aki annyira népszerű lett egyetlen karakterével, hogy már mindig mindenkinek az fog róla eszébe jutni. Al Bundyként felejthetetlen alakítást nyújtott az Egy rém rendes család című sorozatban, amiben Csuja Imre hangján szólalt meg itthon. A Modern család című szériában - bár más jellegű karakterben tűnik fel - szintén Csuja szinkronizálja O'Neillt.

Csuja Imre

Ed O'Neill tipikusan az a színész, aki annyira népszerű lett egyetlen karakterével, hogy már mindig mindenkinek az fog róla eszébe jutni. Al Bundyként felejthetetlen alakítást nyújtott az Egy rém rendes család című sorozatban, amiben Csuja Imre hangján szólalt meg itthon. A Modern család című szériában - bár más jellegű karakterben tűnik fel - szintén Csuja szinkronizálja O'Neillt.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Dia

 	Alföldi Róbert  	Emlékszel még a Vészhelyzet dokijaira? Közülük is az egyik legismertebb Noah Wyle volt, aki a történet szerint zöldfülű orvosként került a chicagói kórház sürgősségi osztályára. Tíz évadon keresztül szerepelt a sorozatban, és a hazai tévénézők Alföldi Róbert hangját kötik hozzá, ugyanis a színész-rendező szinkronizálta Wyle-t. Azóta is ő az állandó magyar hangja.

Alföldi Róbert

Emlékszel még a Vészhelyzet dokijaira? Közülük is az egyik legismertebb Noah Wyle volt, aki a történet szerint zöldfülű orvosként került a chicagói kórház sürgősségi osztályára. Tíz évadon keresztül szerepelt a sorozatban, és a hazai tévénézők Alföldi Róbert hangját kötik hozzá, ugyanis a színész-rendező szinkronizálta Wyle-t. Azóta is ő az állandó magyar hangja.

Fotó: Facebook/Alföldi Róbert

Dia

 	Kőszegi Ákos  	A Miami helyszínelők című sorozati óriási népszerűségnek örvendett hazánkban, a legkevésbé sem egyedülálló módon, ugyanis a világ egyik legnézettebb amerikai sorozata lett. Ma már az egész világ tudja, hogy senki sem néz úgy ki a napszemüveg árnyékából, mint David Caruso. Az általa megformált Horatio a Jászai Mari-díjas színész, Kőszegi Ákos hangján szólal meg - nyugodtan, kimérten, minden helyzetben nyeregben maradva.

Kőszegi Ákos

A Miami helyszínelők című sorozati óriási népszerűségnek örvendett hazánkban, a legkevésbé sem egyedülálló módon, ugyanis a világ egyik legnézettebb amerikai sorozata lett. Ma már az egész világ tudja, hogy senki sem néz úgy ki a napszemüveg árnyékából, mint David Caruso. Az általa megformált Horatio a Jászai Mari-díjas színész, Kőszegi Ákos hangján szólal meg - nyugodtan, kimérten, minden helyzetben nyeregben maradva.

Dia

 	Kulka János  	A Doktor House itthon is nagyon népszerű lett, az akkor már világhírű brit színész és komikus, Hugh Laurie ezzel robbant be a hazai köztudatba. A sorozat második évadjáig Szakácsi Sándor adta a kissé cinikus, mégis szerethető orvos magyar hangját, majd a népszerű színész halála után Kulka János vette át a szerepet.

Kulka János

A Doktor House itthon is nagyon népszerű lett, az akkor már világhírű brit színész és komikus, Hugh Laurie ezzel robbant be a hazai köztudatba. A sorozat második évadjáig Szakácsi Sándor adta a kissé cinikus, mégis szerethető orvos magyar hangját, majd a népszerű színész halála után Kulka János vette át a szerepet.

Dia

 	Mihályi Győző  	A hazai tévékben néhány évvel ezelőtt kezdtek népszerűvé válni a bűnügyi helyszínelőket bemutató sorozatok. Ezeknek az egyik első hírnöke itthon az NCIS volt, amiben a Mark Harmon által játszott különleges ügynöknek Mihályi Győző kölcsönözte a hangját.

Mihályi Győző

A hazai tévékben néhány évvel ezelőtt kezdtek népszerűvé válni a bűnügyi helyszínelőket bemutató sorozatok. Ezeknek az egyik első hírnöke itthon az NCIS volt, amiben a Mark Harmon által játszott különleges ügynöknek Mihályi Győző kölcsönözte a hangját.

Ezt is szeretjük
Fotó: