18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Magyar színésznők a Playboy címlapján
Magyar színésznők, akik megmutatták bájaikat a Playboy címlapján.

Dia

	Liptai Claudia	2009 októberében a Playboy ezzel a cseles címlappal csalogatta a színésznő meztelen testére kíváncsiakat. Az exkluzív előfizetői példány kék hátteres címlapján már nem bíztak sokat a fantáziára.

Liptai Claudia

2009 októberében a Playboy ezzel a cseles címlappal csalogatta a színésznő meztelen testére kíváncsiakat. Az exkluzív előfizetői példány kék hátteres címlapján már nem bíztak sokat a fantáziára.

Dia

	Gregor Bernadett	A cicás szemű, fekete loboncú szépség kétszer is megmutatta bájait a nyuszis magazin címlapján: először 2001 februárjában, majd 2007 májusában.

Gregor Bernadett

A cicás szemű, fekete loboncú szépség kétszer is megmutatta bájait a nyuszis magazin címlapján: először 2001 februárjában, majd 2007 májusában.

Dia

	Détár Enikő	A vörös hajú díva 2000 májusában szerepelt a Playboy címlapján - Játék a kastélyban alcímmel. Nem volt teljesen pucér, fűzővel vagy krinolinnal takarta azt, amit nem kívánt megmutatni.

Détár Enikő

A vörös hajú díva 2000 májusában szerepelt a Playboy címlapján - Játék a kastélyban alcímmel. Nem volt teljesen pucér, fűzővel vagy krinolinnal takarta azt, amit nem kívánt megmutatni.

Dia

	Oszter Alexandra	Az azóta anyukává érett színésznő 2007 szeptemberében teljesen meztelenül pózol a magazinnak. A fotózás kedvéért kemény fogyókúrába és edzésbe kezdett. A képek láttán megérte sanyargatnia magát.

Oszter Alexandra

Az azóta anyukává érett színésznő 2007 szeptemberében teljesen meztelenül pózol a magazinnak. A fotózás kedvéért kemény fogyókúrába és edzésbe kezdett. A képek láttán megérte sanyargatnia magát.

Dia

	Fésűs Nelly	Az 1971-es születésű barna színésznő 2000-ben, a novemberi szám címlapján pózolt sokat sejtető, átlátszó ékszertopjában, a fotózás során pedig háremhölgyet alakítva még ettől is megszabadult.

Fésűs Nelly

Az 1971-es születésű barna színésznő 2000-ben, a novemberi szám címlapján pózolt sokat sejtető, átlátszó ékszertopjában, a fotózás során pedig háremhölgyet alakítva még ettől is megszabadult.

Dia

	Görög Zita	A modell és színésznő 2004 szeptemberében mutatta meg irigylésre méltó idomait.

Görög Zita

A modell és színésznő 2004 szeptemberében mutatta meg irigylésre méltó idomait.

Dia

	Szorcsik Viki	A Jóban Rosszban egykori főnővéreként ismertté vált szőke színésznő többszöri felkérés után 2008 októberében döntött úgy, hogy igent mond a felkérésnek, és a nyilvánosság elé tárja bájait.

Szorcsik Viki

A Jóban Rosszban egykori főnővéreként ismertté vált szőke színésznő többszöri felkérés után 2008 októberében döntött úgy, hogy igent mond a felkérésnek, és a nyilvánosság elé tárja bájait.

Dia

	Xantus Barbara	Még 1999-ben, két évvel első gyereke, Panna lánya születése után mondott igent a férfimagazinnak. 

Xantus Barbara

Még 1999-ben, két évvel első gyereke, Panna lánya születése után mondott igent a férfimagazinnak. 

Dia

	Haumann Petra	Haumann Péter lánya 2004 februárjában, 29 éves korában döntött úgy, hogy megmutatja meztelen testét a Playboy hasábjain, és már a címlapon is melltartó nélkül, falatnyi tangában villantotta mosolyát. A fotók igencsak erotikus töltetűre sikerültek.

Haumann Petra

Haumann Péter lánya 2004 februárjában, 29 éves korában döntött úgy, hogy megmutatja meztelen testét a Playboy hasábjain, és már a címlapon is melltartó nélkül, falatnyi tangában villantotta mosolyát. A fotók igencsak erotikus töltetűre sikerültek.

Dia


            	Ullmann Mónika
            	A vörös hajú sztár 1999 decemberében sok férfi számára adott kellemes karácsonyi ajándékot azzal, hogy levetkőzött a Playboynak. A címlapon még visszafogott, de a belső oldalakon igencsak ledér volt.

Ullmann Mónika

A vörös hajú sztár 1999 decemberében sok férfi számára adott kellemes karácsonyi ajándékot azzal, hogy levetkőzött a Playboynak. A címlapon még visszafogott, de a belső oldalakon igencsak ledér volt.

Ezt is szeretjük
Fotó: