Hazánk legismertebb sportemberei
Nézd meg a hazai sztárvilág legnépszerűbb sportembereit Rubint Rékától a Rippel fivéreken át Kovács Ágiig.

Dia

	Rubint Réka	Az 1978-as születésű Rubint Réka nemcsak hazánk egyik legismertebb személyi edzője, illetve fitneszkiadványok és edzésprogramok szerzője, hanem egyúttal imádnivaló sztáranyuka is, aki férjével, Schobert Norbival már három gyermeket nevel.

Rubint Réka

Az 1978-as születésű Rubint Réka nemcsak hazánk egyik legismertebb személyi edzője, illetve fitneszkiadványok és edzésprogramok szerzője, hanem egyúttal imádnivaló sztáranyuka is, aki férjével, Schobert Norbival már három gyermeket nevel.

Dia

	Rippel Ferenc	Viktor öccsével együtt napjaink legelismertebb, nemzetközi hírű artistáinak számítanak, akik egyforma testfelépítésük miatt számos különleges produkciót képesek megvalósítani, amelyeket bemutattak már Jay Leno és Rosie O'Donnell műsoraiban is.	Kapcsolódó cikk:	Down-kórral születik a gyermekük? Rippel Feri élő adásban mondta el az igazat »

Rippel Ferenc

Viktor öccsével együtt napjaink legelismertebb, nemzetközi hírű artistáinak számítanak, akik egyforma testfelépítésük miatt számos különleges produkciót képesek megvalósítani, amelyeket bemutattak már Jay Leno és Rosie O'Donnell műsoraiban is.

Kapcsolódó cikk:
Down-kórral születik a gyermekük? Rippel Feri élő adásban mondta el az igazat »

Dia

 	Douchev-Janics Natasa 	1982-ban látta meg a napvilágot az egykori Jugoszláviában, az azóta eltelt évek során pedig nemzedékének egyik legkiválóbb kajakozója lett: elmondhatja magáról, hogy háromszoros olimpiai bajnok, 18-szoros világbajnok és 17-szeres Európa-bajnok. 	Kapcsolódó cikk: 	Fotó! Ez a szívtipró hódította meg a frissen vált Janics Natasát »

Douchev-Janics Natasa

1982-ban látta meg a napvilágot az egykori Jugoszláviában, az azóta eltelt évek során pedig nemzedékének egyik legkiválóbb kajakozója lett: elmondhatja magáról, hogy háromszoros olimpiai bajnok, 18-szoros világbajnok és 17-szeres Európa-bajnok.

Kapcsolódó cikk:
Fotó! Ez a szívtipró hódította meg a frissen vált Janics Natasát »

Dia

	Schobert Norbi	Az 1971-es születésű tornász-üzletmeber immáron két és fél évtizede foglalkozik testedzéssel, pályafutását pedig 40 kiló fogyással kezdte, nemzetközi ismertségét pedig a saját fejlesztésű Norbi Update-nek köszönheti, emellett több Guinness Rekordot is felállított aerobik tömegsportban.

Schobert Norbi

Az 1971-es születésű tornász-üzletmeber immáron két és fél évtizede foglalkozik testedzéssel, pályafutását pedig 40 kiló fogyással kezdte, nemzetközi ismertségét pedig a saját fejlesztésű Norbi Update-nek köszönheti, emellett több Guinness Rekordot is felállított aerobik tömegsportban.

Dia

	Fekete László	1985-ben állította fel első világrekordját malomkőhajításban, 1988 és 1997 között pedig ő volt a Magyarország legerősebb emberének járó cím birtokosa, emellett Magyarország örökös Toldi-bajnokát is tisztelhetjük a személyében.	Kapcsolodó cikk:	Őt csak óvatosan emelgeti! Megmutatta tündéri unokáját Fekete Laci »

Fekete László

1985-ben állította fel első világrekordját malomkőhajításban, 1988 és 1997 között pedig ő volt a Magyarország legerősebb emberének járó cím birtokosa, emellett Magyarország örökös Toldi-bajnokát is tisztelhetjük a személyében.

Kapcsolodó cikk:
Őt csak óvatosan emelgeti! Megmutatta tündéri unokáját Fekete Laci »

Dia

 	Béres Alexandra 	1976-ban született, hatéves kora óta sportol versenyszerűen, de karrierjét ritmikus sportgimnasztikával kezdte. 18 évesen elnyerte a fitnesz magyar bajnoki címet, 1995-ben világbajnok, egy évvel később pedig  Európa-bajnok lett ugyanebben a sportágban.

Béres Alexandra

1976-ban született, hatéves kora óta sportol versenyszerűen, de karrierjét ritmikus sportgimnasztikával kezdte. 18 évesen elnyerte a fitnesz magyar bajnoki címet, 1995-ben világbajnok, egy évvel később pedig  Európa-bajnok lett ugyanebben a sportágban.

Dia

	Kovács Ági	1981-ben látta meg a napvilágot, két és fél éves korában kezdett el úszni, ám mivel nem tudott komolyabb eredményeket elérni, 13 évesen el akarták tanácsolni a sportágtól. Ám ő nem adta fel, és meg keményebben kezdett el edzeni. Ennek meg is lett a gyümölcse: 2000-ben Sydney-ben megnyerte az olimpiai aranyat mellúszásban.

Kovács Ági

1981-ben látta meg a napvilágot, két és fél éves korában kezdett el úszni, ám mivel nem tudott komolyabb eredményeket elérni, 13 évesen el akarták tanácsolni a sportágtól. Ám ő nem adta fel, és meg keményebben kezdett el edzeni. Ennek meg is lett a gyümölcse: 2000-ben Sydney-ben megnyerte az olimpiai aranyat mellúszásban.

Dia

	Kovács István, Koko	1970-ben jött világra, 15 évesen kezdett el boxolni. Hétszeres magyar bajnok, olimpiai és világbajnok ökölvívó. Volt olyan éve, amikor mind a 30 mérkőzését megnyerte. Amatőr pályafutását 1997 októberében Budapesten világbajnoki arannyal fejezte be.

Kovács István, Koko

1970-ben jött világra, 15 évesen kezdett el boxolni. Hétszeres magyar bajnok, olimpiai és világbajnok ökölvívó. Volt olyan éve, amikor mind a 30 mérkőzését megnyerte. Amatőr pályafutását 1997 októberében Budapesten világbajnoki arannyal fejezte be.

Dia

	Jakabos Zsuzsanna	1989-ben látta meg a napvilágot, gyermekkora óta az úszás jelenti az életét. A magyar válogatottal a pekingi olimpián hatodik helyezést elért sportolóra azonban nemcsak a tehetsége, hanem a szépsége miatt is felfigyelt a nagyvilág.

Jakabos Zsuzsanna

1989-ben látta meg a napvilágot, gyermekkora óta az úszás jelenti az életét. A magyar válogatottal a pekingi olimpián hatodik helyezést elért sportolóra azonban nemcsak a tehetsége, hanem a szépsége miatt is felfigyelt a nagyvilág.

Dia

	Gyurta Dániel	Az 1989-ben született úszó már 13 évesen is csúcstartó volt. 2004-ben még "csak" ezüstérmet szerzett az olimpián, ám 2012-ben Londonban már a dobogó legfelső fokára állhatott.

Gyurta Dániel

Az 1989-ben született úszó már 13 évesen is csúcstartó volt. 2004-ben még "csak" ezüstérmet szerzett az olimpián, ám 2012-ben Londonban már a dobogó legfelső fokára állhatott.

Dia


            	Nagy Tímea hazánk egyik legsikeresebb párbajtőrvívója. 2000-ben és 2004-ben is aranyérmet nyert az olimpián, hatszoros világbajnok, illetve számtalan világverseny első helyezettje. Sikereinek nagy részét már édesanyaként érte el, három gyönyörű gyermeket nevel.

Nagy Tímea hazánk egyik legsikeresebb párbajtőrvívója. 2000-ben és 2004-ben is aranyérmet nyert az olimpián, hatszoros világbajnok, illetve számtalan világverseny első helyezettje. Sikereinek nagy részét már édesanyaként érte el, három gyönyörű gyermeket nevel.

Blog.hu ajánló
Fotó: