Az utóbbi évtizedek kedvenc magyar sztárjai
Egykori tévések, szépségkirálynők és fitnesz-guruk: ezekért a sztárokért rajong a magyar.

Dia

 	Fehér Anettka, műsorvezetőnő 	Fehér Anett, választott művésznevén Anettka a Budapest TV pimasz, szókimondó és ledér öltözékű műsorvezetőjeként vált ismertté. Férje, Forgács Rezső 2008-as halála után a botrányhősnő visszavonult, és nem vágyik a reflektorfénybe.

Fehér Anettka, műsorvezetőnő

Fehér Anett, választott művésznevén Anettka a Budapest TV pimasz, szókimondó és ledér öltözékű műsorvezetőjeként vált ismertté. Férje, Forgács Rezső 2008-as halála után a botrányhősnő visszavonult, és nem vágyik a reflektorfénybe.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Rubint Réka, fitnesz-edző 	Rubint Rékát az ország fitneszedzőként és életmód-tanácsadóként ismerte meg. Párjával, Schobert Norbival életcéljukként tűzték ki, hogy a magyar lakosságot egészségesebb életmódra neveljék. 	Kapcsolódó cikk: 	Fehérneműben mutatta meg bájait Rubint Réka » 	 

Rubint Réka, fitnesz-edző

Rubint Rékát az ország fitneszedzőként és életmód-tanácsadóként ismerte meg. Párjával, Schobert Norbival életcéljukként tűzték ki, hogy a magyar lakosságot egészségesebb életmódra neveljék.

Kapcsolódó cikk:
Fehérneműben mutatta meg bájait Rubint Réka »

 

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia


            	Geszler Dorottya, műsorvezetőnő
            	1989-ben, 19 éves korában tűnt fel először, akkor lett ugyanis harmadik az az évi Miss Hungary szépségversenyen. Még ugyanabban az évben munkát ajánlottak neki a Magyar Televíziónál, melyre örömmel mondott igent. A tévénézők egy sor műsorban láthatták a kilencvenes években, a legnépszerűbb talán a Játék határok nélkül volt.

Geszler Dorottya, műsorvezetőnő

1989-ben, 19 éves korában tűnt fel először, akkor lett ugyanis harmadik az az évi Miss Hungary szépségversenyen. Még ugyanabban az évben munkát ajánlottak neki a Magyar Televíziónál, melyre örömmel mondott igent. A tévénézők egy sor műsorban láthatták a kilencvenes években, a legnépszerűbb talán a Játék határok nélkül volt.

Dia

 	Sütő Enikő, exmanöken 	A hetvenes-nyolcvanas években modellként kereste a kenyerét. 1979-ben az Ez a divat olvasói az év manökenjének választották. Mostanában leginkább a jogi diplomájának veszi hasznát, ugyanakkor tagja az Egészség Hídja Összefogás Egyesületnek, néhány éve pedig az életen át tartó tanulás fontossága mellett tette le a voksát.

Sütő Enikő, exmanöken

A hetvenes-nyolcvanas években modellként kereste a kenyerét. 1979-ben az Ez a divat olvasói az év manökenjének választották. Mostanában leginkább a jogi diplomájának veszi hasznát, ugyanakkor tagja az Egészség Hídja Összefogás Egyesületnek, néhány éve pedig az életen át tartó tanulás fontossága mellett tette le a voksát.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Brunner Márta, színésznő 	Brunner Márta annak idején a Mindent vagy semmit! című tévés vetélkedő háziasszonyaként tett szert népszerűségre, pedig igazából színészi karrierre vágyott. Végül a kilencvenes évek közepén elvégezte a Gór Nagy Mária Színitanodát, azóta pedig különféle színházak társulati tagjaként bizonyította, van helye a pályán.

Brunner Márta, színésznő

Brunner Márta annak idején a Mindent vagy semmit! című tévés vetélkedő háziasszonyaként tett szert népszerűségre, pedig igazából színészi karrierre vágyott. Végül a kilencvenes évek közepén elvégezte a Gór Nagy Mária Színitanodát, azóta pedig különféle színházak társulati tagjaként bizonyította, van helye a pályán.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Steiner Kristóf, újságíró 	Steiner Kristóf a Viva Tv műsorvezetőjeként kezdte. Később a legváltozatosabb munkákkal tűnt fel: könyveket fordított, cikkeket írt és ír, filmekben - Argo, Álom.net - szerepelt, szinkronizált, és már jelent meg regénye is. 	Kapcsolódó cikk: 	Steiner Kristóf apa lesz? Végre megszólalt az érintett »

Steiner Kristóf, újságíró

Steiner Kristóf a Viva Tv műsorvezetőjeként kezdte. Később a legváltozatosabb munkákkal tűnt fel: könyveket fordított, cikkeket írt és ír, filmekben - Argo, Álom.net - szerepelt, szinkronizált, és már jelent meg regénye is.

Kapcsolódó cikk:
Steiner Kristóf apa lesz? Végre megszólalt az érintett »

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Csala Zsuzsa, komika 	Az 1933-as születésű Csala Zsuzsát egy ország zárta a szívébe a Szeszélyes évszakok komikájaként. Ám a Jászai-díjas művésznő olyan felejthetetlen magyar filmekben és tévéjátékokban is felbukkant, mint a Kár a benzinért, az Égig érő fű vagy A Palacsintás király. Ezenfelül ő volt Dr. Bubó szerelmes asszisztensének, Ursulának a hangja.

Csala Zsuzsa, komika

Az 1933-as születésű Csala Zsuzsát egy ország zárta a szívébe a Szeszélyes évszakok komikájaként. Ám a Jászai-díjas művésznő olyan felejthetetlen magyar filmekben és tévéjátékokban is felbukkant, mint a Kár a benzinért, az Égig érő fű vagy A Palacsintás király. Ezenfelül ő volt Dr. Bubó szerelmes asszisztensének, Ursulának a hangja.

Dia

 	Epres Panni, modell 	Epres Panni Náray Tamás divattervező múzsájaként vált ismerté a modellszakmában, de egy ideje leginkább főállású édeanya. Férjével, a vízilabdázó Benedek Tiborral 2010 augusztusában keltek egybe. Kapcsolatukból két gyerkőc született: 2007-ben egy fiúcska, Mór, majd két évvel később pedig egy kislány, aki a Barka nevet kapta.

Epres Panni, modell

Epres Panni Náray Tamás divattervező múzsájaként vált ismerté a modellszakmában, de egy ideje leginkább főállású édeanya. Férjével, a vízilabdázó Benedek Tiborral 2010 augusztusában keltek egybe. Kapcsolatukból két gyerkőc született: 2007-ben egy fiúcska, Mór, majd két évvel később pedig egy kislány, aki a Barka nevet kapta.

Fotó: http://www.sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Schobert Norbert, életmód-tanácsadó 	Gyerekkorában kövér kisfiú volt, ám sikerült kitörnie a háj börtönéből. Azóta tartja életfeladatának, hogy másokon is segítsen, az általa kifejlesztett módszerrel igyekszik a túlsúlyos embereket lefogyasztani.

Schobert Norbert, életmód-tanácsadó

Gyerekkorában kövér kisfiú volt, ám sikerült kitörnie a háj börtönéből. Azóta tartja életfeladatának, hogy másokon is segítsen, az általa kifejlesztett módszerrel igyekszik a túlsúlyos embereket lefogyasztani.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Bíró Ica, exmodell 	A nyolcvanas és kilencvenes években rengeteg poszterről, kártyanaptárról és címlapról mosolygott a járókelőkre. Később egy ideig énekesnőként is próbálkozott, dögös Metál Ladyként igyekezett megvetni lábát a szakmában. Majd a kilencvenes évektől az alakformálás mellett tette le a voksát, több videókazettát is a piacra dobott.

Bíró Ica, exmodell

A nyolcvanas és kilencvenes években rengeteg poszterről, kártyanaptárról és címlapról mosolygott a járókelőkre. Később egy ideig énekesnőként is próbálkozott, dögös Metál Ladyként igyekezett megvetni lábát a szakmában. Majd a kilencvenes évektől az alakformálás mellett tette le a voksát, több videókazettát is a piacra dobott.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Dolák-Saly Róbert, zenész-humorista 	Eleinte zenei karrierjét egyengette, de a nyolcvanas évektől leginkább abszurd humora miatt ismerik az emberek. A loboncos frizurájú sztár a L'art pour l'art Társulat tagjaként tett szert frenetikus sikerre Laár András, Galla Miklós és Nagy Natália mellett. Emellett folyamatosan jelentek meg lemezei, és több könyvet is írt pályafutása során.

Dolák-Saly Róbert, zenész-humorista

Eleinte zenei karrierjét egyengette, de a nyolcvanas évektől leginkább abszurd humora miatt ismerik az emberek. A loboncos frizurájú sztár a L'art pour l'art Társulat tagjaként tett szert frenetikus sikerre Laár András, Galla Miklós és Nagy Natália mellett. Emellett folyamatosan jelentek meg lemezei, és több könyvet is írt pályafutása során.


Dia

 	Hajas László, mesterfodrász 	Az 1982-es párizsi világbajnokságon 120 versenyzőből 7. lett. Első budapesti üzletét 1983-ban nyitotta meg, alig egy évtizeddel később pedig letette a mestervizsgát. 2006-ban a fodrász szakma határainkon túl is elismert kreatív műveléséért, illetve oktatói tevékenységéért A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét ítélték neki.

Hajas László, mesterfodrász

Az 1982-es párizsi világbajnokságon 120 versenyzőből 7. lett. Első budapesti üzletét 1983-ban nyitotta meg, alig egy évtizeddel később pedig letette a mestervizsgát. 2006-ban a fodrász szakma határainkon túl is elismert kreatív műveléséért, illetve oktatói tevékenységéért A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét ítélték neki.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Béres Alexandra, fitnesz-edző 	Sportkarrierjét ritmikus sportgimnasztaként kezdte. 1994-ben, 18 éves korában elnyerte a fitnesz magyar bajnoki címet, később az Európa-, majd a világbajnokságot. Manapság életmód-tanácsadóként segíti a lefogyni vágyókat, emellett pedig egy újabb sportágnak, a curlingnek hódol. 

Béres Alexandra, fitnesz-edző

Sportkarrierjét ritmikus sportgimnasztaként kezdte. 1994-ben, 18 éves korában elnyerte a fitnesz magyar bajnoki címet, később az Európa-, majd a világbajnokságot. Manapság életmód-tanácsadóként segíti a lefogyni vágyókat, emellett pedig egy újabb sportágnak, a curlingnek hódol. 

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Ungár Anikó, bűvész 	A 60 felett is kirobbanóan fiatalos és nőies Ungár Anikó 1965-ben tűnt fel a Ki mit tud?-on, azóta pedig hazánk egyik nemzetközileg is elismert bűvésze lett belőle, aki mellesleg a Jóban Rosszban szívtiprójának, Baronits Gábornak az édesanyja. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezért nem találni róla előnytelen fotót! Ungár Anikó felfedte szépségének titkát »

Ungár Anikó, bűvész

A 60 felett is kirobbanóan fiatalos és nőies Ungár Anikó 1965-ben tűnt fel a Ki mit tud?-on, azóta pedig hazánk egyik nemzetközileg is elismert bűvésze lett belőle, aki mellesleg a Jóban Rosszban szívtiprójának, Baronits Gábornak az édesanyja.

Kapcsolódó cikk:
Ezért nem találni róla előnytelen fotót! Ungár Anikó felfedte szépségének titkát »

Dia

 	Varnus Xavér, orgonaművész 	A Kőbányai Zeneiskolában tanult zongorázni, de hamar rájött, hogy az orgona az ő hangszere. Tanulmányait Budapesten, majd Párizsban végezte, évekig külföldön élt, a kilencvenes években a Zalaegerszegi Orgonafesztivál igazgatója volt. 1977 óta koncertezik szerte a világban, lemezei, CD-i is népszerűek. Ugyan nem él házasságban, de két huszonéves fiatalember édesapja. 	 

Varnus Xavér, orgonaművész

A Kőbányai Zeneiskolában tanult zongorázni, de hamar rájött, hogy az orgona az ő hangszere. Tanulmányait Budapesten, majd Párizsban végezte, évekig külföldön élt, a kilencvenes években a Zalaegerszegi Orgonafesztivál igazgatója volt. 1977 óta koncertezik szerte a világban, lemezei, CD-i is népszerűek. Ugyan nem él házasságban, de két huszonéves fiatalember édesapja.
 

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Kovács Ági, olimpiai úszóbajnok 	Gyerekkora óta az úszás bűvöletében él. A 2000-ben Sydneyben megrendezett Olimpiai Játékokon 200 mellben az aranyérmet szerezte meg. A 2010-es év sok szempontból jelentős az életében: júniusban titokban férjhez ment és hamarosan megfogant első babájuk. Ugyanez év júliusában az UNICEF magyarországi sportnagykövetévé nevezték ki.

Kovács Ági, olimpiai úszóbajnok

Gyerekkora óta az úszás bűvöletében él. A 2000-ben Sydneyben megrendezett Olimpiai Játékokon 200 mellben az aranyérmet szerezte meg. A 2010-es év sok szempontból jelentős az életében: júniusban titokban férjhez ment és hamarosan megfogant első babájuk. Ugyanez év júliusában az UNICEF magyarországi sportnagykövetévé nevezték ki.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Endrei Judit, bemondónő 	1976-tól 1998-ig állt a Magyar Televízió szolgálatában. A nézők nemcsak bemondóként, hanem műsorvezetőként is megismerhették, köszöhetően olyan népszerű adásoknak, mint az Ablak, a Hétvége, a Leporello vagy a Napközi. 1998 óta szabadúszó, több vállalkozása van. Férjétől, Sütő Pétertől két lánya született: Nóra és Laura.

Endrei Judit, bemondónő

1976-tól 1998-ig állt a Magyar Televízió szolgálatában. A nézők nemcsak bemondóként, hanem műsorvezetőként is megismerhették, köszöhetően olyan népszerű adásoknak, mint az Ablak, a Hétvége, a Leporello vagy a Napközi. 1998 óta szabadúszó, több vállalkozása van. Férjétől, Sütő Pétertől két lánya született: Nóra és Laura.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Soma, énekesnő, életmód-tanácsadó 	Spitzer Gyöngyi, azaz Soma sok mindent csinált már az életében: volt BKV-ellenőr, éjszakai lokálokban és alternatív klubokban énekesnőként lépett fel, zsűrizett a Megasztárban. Manapság pedig leginkább életmód-tanácsaival segíti a nőket.

Soma, énekesnő, életmód-tanácsadó

Spitzer Gyöngyi, azaz Soma sok mindent csinált már az életében: volt BKV-ellenőr, éjszakai lokálokban és alternatív klubokban énekesnőként lépett fel, zsűrizett a Megasztárban. Manapság pedig leginkább életmód-tanácsaival segíti a nőket.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

	Fekete Laci, erőember	Magyarország legerősebb embereként 1988 óta ismert, hiszen Fekete Laci akkor indult először az említett versenyen. Az 1958-as születésű sztár gyerekkorától sportolónak készült, sokáig kézilabdázott, azután nyergelt át az erősportokra. A magánéletben két unokája van fia, Laci révén, aki egyébként szintén erőversenyeken vesz részt.

Fekete Laci, erőember

Magyarország legerősebb embereként 1988 óta ismert, hiszen Fekete Laci akkor indult először az említett versenyen. Az 1958-as születésű sztár gyerekkorától sportolónak készült, sokáig kézilabdázott, azután nyergelt át az erősportokra. A magánéletben két unokája van fia, Laci révén, aki egyébként szintén erőversenyeken vesz részt.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

	Szervét Tibor, színész	Az 1958-as születésű színész a mozirajongóknak a Valami Amerikából lehet ismerős, ahol a testvéreket átverő Alexet keltette életre. Szervét Tibor 1997 óta a Radnóti Színház tagja, korábban sokáig játszott Miskolcon, valaha pedig jogásznak készült - a Színművészeti előtt az ELTE jogi karára járt.

Szervét Tibor, színész

Az 1958-as születésű színész a mozirajongóknak a Valami Amerikából lehet ismerős, ahol a testvéreket átverő Alexet keltette életre. Szervét Tibor 1997 óta a Radnóti Színház tagja, korábban sokáig játszott Miskolcon, valaha pedig jogásznak készült - a Színművészeti előtt az ELTE jogi karára járt.

Fotó: Europress

Dia

 	Verebes István, színész, humorista, dramaturg, író 	Az 1948-ban született Verebes István sok mindent csinált már életében: a hetvenes években főként színészként ténykedett, a nyolcvanas években a Rádiókabaré szerzőjeként és előadójaként volt ismert, a kilencvenes években pedig több társulat igazgatója volt. Kedvelői a Heti Hetesben is találkozhattak vele, 2010 februárjától 2011 júliusáig a Mikroszkóp Színpad igazgatója volt.

Verebes István, színész, humorista, dramaturg, író

Az 1948-ban született Verebes István sok mindent csinált már életében: a hetvenes években főként színészként ténykedett, a nyolcvanas években a Rádiókabaré szerzőjeként és előadójaként volt ismert, a kilencvenes években pedig több társulat igazgatója volt. Kedvelői a Heti Hetesben is találkozhattak vele, 2010 februárjától 2011 júliusáig a Mikroszkóp Színpad igazgatója volt.

Dia

 	Judy, énekesnő 	Kis Juditot, azaz Judyt az ország az 1997-ben alapított Groovehouse énekesnőjeként ismerte meg. Az is köztudott róla, hogy 1998 decemberében súlyos autóbalesetet szenvedett, melynek következtében 31 alkalommal kellett műteni. A népszerű sztár 2011 márciusában jelentette be, hogy otthagyja a Groovehouse-t és szólókarrierbe kezd.

Judy, énekesnő

Kis Juditot, azaz Judyt az ország az 1997-ben alapított Groovehouse énekesnőjeként ismerte meg. Az is köztudott róla, hogy 1998 decemberében súlyos autóbalesetet szenvedett, melynek következtében 31 alkalommal kellett műteni. A népszerű sztár 2011 márciusában jelentette be, hogy otthagyja a Groovehouse-t és szólókarrierbe kezd.

Dia

 	Bálint gazda, kertészmérnök 	Az 1919-es születésű Bálint Györgyöt mindenki csak Bálint gazdaként ismeri, hiszen a jeles kertészmérnök és agrárszakember 1981 és 2009 között az Ablak című közéleti műsor rendszeres megszólalója volt kertészkedés és növénygondozás témakörben. A népszerű gazda már dédnagypapa, és 90 felett is aktív.

Bálint gazda, kertészmérnök

Az 1919-es születésű Bálint Györgyöt mindenki csak Bálint gazdaként ismeri, hiszen a jeles kertészmérnök és agrárszakember 1981 és 2009 között az Ablak című közéleti műsor rendszeres megszólalója volt kertészkedés és növénygondozás témakörben. A népszerű gazda már dédnagypapa, és 90 felett is aktív.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Karsai Zita, táncművész 	1979-ben született, a kilencvenes évek közepén a Pécsi Művészeti Szakközépiskola, majd négy évig a Talentum Nemzetközi Tánc- és Zeneművészeti Szakközépiskola tanulója volt. 2002-ben a Nemzeti Színház és a Pesti Színház is szerződtette. Fellépett Londonban, Mallorcán és Ibizán, 2006-ban pedig a Megatánc tehetségkutató műsorban szerepelt, egy évvel később a Sztárok a jégenben is láthatták a tévénézők.

Karsai Zita, táncművész

1979-ben született, a kilencvenes évek közepén a Pécsi Művészeti Szakközépiskola, majd négy évig a Talentum Nemzetközi Tánc- és Zeneművészeti Szakközépiskola tanulója volt. 2002-ben a Nemzeti Színház és a Pesti Színház is szerződtette. Fellépett Londonban, Mallorcán és Ibizán, 2006-ban pedig a Megatánc tehetségkutató műsorban szerepelt, egy évvel később a Sztárok a jégenben is láthatták a tévénézők.

Dia

 	Debreczeny Csaba, színész 	Debreczeny Csaba 1994-ben végzett a Színművészeti Főiskolán, azóta több színháznál is megfordult, 2004 óta az Örkény István Színház társulatához tartozik. A népszerű színművész a Beugró plusz csapatát is erősíti, ahova ötödik állandó tagként társult Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző mellé. Ezenkívül rajongói láthatták az Üvegtigrisben - ő játszotta a vőlegényt -, a Lostban pedig a hangját kölcsönözte dr. Jack Shepardnak.

Debreczeny Csaba, színész

Debreczeny Csaba 1994-ben végzett a Színművészeti Főiskolán, azóta több színháznál is megfordult, 2004 óta az Örkény István Színház társulatához tartozik. A népszerű színművész a Beugró plusz csapatát is erősíti, ahova ötödik állandó tagként társult Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző mellé. Ezenkívül rajongói láthatták az Üvegtigrisben - ő játszotta a vőlegényt -, a Lostban pedig a hangját kölcsönözte dr. Jack Shepardnak.

Dia

	Mészáros Árpád Zsolt, színész-énekes	Hazánk népszerű musicalénekese 1974-ben született Nyíregyházán, pályafutását az ottani Móricz Zsigmond Színházban kezdte, melynek 1989 és 2005 között volt a tagja. Szerepelt a Barátok köztben, 2005-től pedig a Budapesti Operettszínházban találkozhatunk vele.

Mészáros Árpád Zsolt, színész-énekes

Hazánk népszerű musicalénekese 1974-ben született Nyíregyházán, pályafutását az ottani Móricz Zsigmond Színházban kezdte, melynek 1989 és 2005 között volt a tagja. Szerepelt a Barátok köztben, 2005-től pedig a Budapesti Operettszínházban találkozhatunk vele.

Dia

 	Gianni Annoni, étteremtulajdonos, műsorvezető 	1994-ben került Magyarországra ösztöndíjas egyetemistaként. Először egy pizzériát nyitott, azóta pedig rádiós-tévés műsorvezetőként is sikerrel bemutatkozott. Jelenleg egy olasz étterem tulajdonosa, főzőiskolát vezet, szakácskönyveket ír.

Gianni Annoni, étteremtulajdonos, műsorvezető

1994-ben került Magyarországra ösztöndíjas egyetemistaként. Először egy pizzériát nyitott, azóta pedig rádiós-tévés műsorvezetőként is sikerrel bemutatkozott. Jelenleg egy olasz étterem tulajdonosa, főzőiskolát vezet, szakácskönyveket ír.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Ernyey Béla, színész, író 	Országos ismertségét a Princ, a katona című tévésorozatnak köszönheti. A nyolcvanas években külföldre ment, onnantól kezdve számos német alkotásban is felbukkant. Később íróként szintén megmutatkozott, a P@si című könyve kapcsán ismerte meg a nála 38 évvel fiatalabb dr. Balaton Dórát, akit 2009 nyarán vett el feleségül.

Ernyey Béla, színész, író

Országos ismertségét a Princ, a katona című tévésorozatnak köszönheti. A nyolcvanas években külföldre ment, onnantól kezdve számos német alkotásban is felbukkant. Később íróként szintén megmutatkozott, a P@si című könyve kapcsán ismerte meg a nála 38 évvel fiatalabb dr. Balaton Dórát, akit 2009 nyarán vett el feleségül.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Feke Pál, musicalszínész 	Az 1981-es születésű Feke Pált A társulatban ismerte meg az ország: a Magyar Televízió tehetségkutatójában az István, a király 25. jubileumi adásához keresték a szerelőket. Végül Fekete Pál játszhatta el a címszerepet. A népszerű színész a Madách Színház tagja, egyebek közt Jézust alakítja a Jézus Krisztus Szupersztárban.

Feke Pál, musicalszínész

Az 1981-es születésű Feke Pált A társulatban ismerte meg az ország: a Magyar Televízió tehetségkutatójában az István, a király 25. jubileumi adásához keresték a szerelőket. Végül Fekete Pál játszhatta el a címszerepet. A népszerű színész a Madách Színház tagja, egyebek közt Jézust alakítja a Jézus Krisztus Szupersztárban.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Istenes Bence, műsorvezető 	Az 1987-es születésű Istenes Bence a VIVA tévénél kezdte karrierjét, majd az RTL Klubon is bemutatkozott: az X-Faktor háttérműsorát vezette, 2013-ban pedig további feladatokkal bízták meg a tehetségkutatóban.

Istenes Bence, műsorvezető

Az 1987-es születésű Istenes Bence a VIVA tévénél kezdte karrierjét, majd az RTL Klubon is bemutatkozott: az X-Faktor háttérműsorát vezette, 2013-ban pedig további feladatokkal bízták meg a tehetségkutatóban.

Fotó: Facebook/istenesbence

Dia

 	Csernus Mariann, színésznő 	1928-as születésű színésznőnk több mint 60 éve aktív a pályán, tehetségét Kossuth-díjjal is megjutalmazták. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Csernus Mariann »

Csernus Mariann, színésznő

1928-as születésű színésznőnk több mint 60 éve aktív a pályán, tehetségét Kossuth-díjjal is megjutalmazták.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Csernus Mariann »

Dia

	Tóth Tibor, a Hooligans gitárosa	Az 1969-es születésű zenész 1997 óta a Hooligans gitárosa, a népszerű pop-rock banda alapító tagja, akikkel számos rangos díj, aranylemezek és egy platinalemez tulajdonosai.

Tóth Tibor, a Hooligans gitárosa

Az 1969-es születésű zenész 1997 óta a Hooligans gitárosa, a népszerű pop-rock banda alapító tagja, akikkel számos rangos díj, aranylemezek és egy platinalemez tulajdonosai.

Fotó: Indafoto.hu

Dia

 	Miló Viki, bokszoló 	Az egykori világbajnok profi bokszoló sem a médiát, sem a sportot nem hagyta maga mögött, napjainkban edzőként tevékenykedik.

Miló Viki, bokszoló

Az egykori világbajnok profi bokszoló sem a médiát, sem a sportot nem hagyta maga mögött, napjainkban edzőként tevékenykedik.

Dia

	Nagy Bandó András, humorista, előadóművész	Egyéni hangú, ötletdús, közkedvelt humorista-előadóművész. Számait maga írja. 1982-ben első díjat nyert a II. humorfesztiválon. 1982–1984 között a Mikroszkóp Színpadon lépett fel, azóta szabadfoglalkozású művész. 1989-től a Hócipő című szatirikus lap munkatársa.

Nagy Bandó András, humorista, előadóművész

Egyéni hangú, ötletdús, közkedvelt humorista-előadóművész. Számait maga írja. 1982-ben első díjat nyert a II. humorfesztiválon. 1982–1984 között a Mikroszkóp Színpadon lépett fel, azóta szabadfoglalkozású művész. 1989-től a Hócipő című szatirikus lap munkatársa.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Dia

	Medveczky Ilona	Medveczky Ilona már háromévesen eltervezte, hogy primadonna lesz, álmát pedig később meg is valósította. Nemcsak hazánkat, de az egész világot bejárta revüműsoraival. 2006-tól három évadon keresztül a Szombat esti láz zsűritagjaként láthatták a nézők.

Medveczky Ilona

Medveczky Ilona már háromévesen eltervezte, hogy primadonna lesz, álmát pedig később meg is valósította. Nemcsak hazánkat, de az egész világot bejárta revüműsoraival. 2006-tól három évadon keresztül a Szombat esti láz zsűritagjaként láthatták a nézők.

Dia

	Fenyő Miklós	Fenyő Miklós a Hungária együttessel honosította meg hazánkban a rock and roll stílust. A csapat feloszlása után szólóban folytatta a karrierjét. A Hotel Menthol és a Made in Hungária musicalje szintén hatalmas siker lett. Munkásságért megkapta többek között a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést.

Fenyő Miklós

Fenyő Miklós a Hungária együttessel honosította meg hazánkban a rock and roll stílust. A csapat feloszlása után szólóban folytatta a karrierjét. A Hotel Menthol és a Made in Hungária musicalje szintén hatalmas siker lett. Munkásságért megkapta többek között a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést.

Dia

	Nádas György	Nádas György 1982-ben nyerte meg a Humorfesztivált Markos Györggyel együtt. Ezt követően szerződtette le őket a Mikroszkóp Színpad, ahol csatlakozott hozzájuk Boncz Géza.

Nádas György

Nádas György 1982-ben nyerte meg a Humorfesztivált Markos Györggyel együtt. Ezt követően szerződtette le őket a Mikroszkóp Színpad, ahol csatlakozott hozzájuk Boncz Géza.

Fotó: TV2 Sajtószoba
Ezt is szeretjük
Fotó: