Életmentő műtétre volt szüksége a Barátok közt sztárjának
Értük aggódtunk 2013-ban
Várkonyi András idén kétszer is bekerült a kórházba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2013-as év bővelkedett sikerekben, boldogságban, de sajnos aggodalmakban is, ugyanis rengeteg magyar sztárról - köztük sok fiatalról - derült ki, hogy súlyos beteg.

Többük meglepő őszinteséggel beszélt állapotáról, félelmeiről, a probléma elleni küzdelmekről és az orvosi kezelésekről is.

Értük aggódtunk

Várkonyi András, a Barátok közt című sorozat Vili bácsija szívbeteg lett, melynek következtében meg kellet műteni. A beavatkozást követően nem pihent eleget, mint utóbb kiderült, túl korán ment vissza dolgozni. Az egyik forgatás alkalmával rosszul lett és ismét kórházba került. Az orvosok közölték vele, hogy, ha a továbbiakban nem kíméli jobban a szervezetét, az akár az életébe is kerülhet.

Sok fiatal sztárról is kiderült, hogy nagyon beteg, például Varga Viktor barátnője Cinthya Dictator, akinél pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak, vagy a Csillag Születik sztárja, Gomes Martins Klaudia, aki petefészekrákkal küzd.

Szerencsére előfordult az is, hogy valaki megijedt, de kiderült, hogy nem volt komoly a baj. Horváth Éva szűnni nem akaró hasfájásával kereste fel orvosát, aki megnyugtatta, hogy problémája diétával orvosolható.

2013 beteg sztárjai

Kíváncsi vagy ki és hogyan küzdött meg a nehézségekkel a 2013-as évben? Kattints képgalériánkra és megtudod!

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Bársony Bence, Facebook/Cinthya Dictator, Facebook/Horváth Éva

Ezt is szeretjük