Padlóra kerül? Milliókat bukott a magyar sorozatsztár
Te tudod, ki kinek a párja a hazai sztárvilágban?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tartós házasság létezik a sztárok világában is, ám nekik is meg kell dolgozni a boldogságért. A színészek érzékenyebbek az átlagos embereknél, és ezért könnyen esnek szerelembe, csak kevés házaspár öregszik meg együtt. A felfokozott élettempó, a távoli forgatások, az ingázás mind-mind rányomja bélyegét a kapcsolatra.

Éppen ezért örömteli, hogy azért akadnak szép számmal a magyar sztárpárok között is, akik még fiatalon szerettek egymásba, és tíz-húsz év múlva is ugyanolyan boldogok együtt. Rékasi Károly és Détár Enikő élete szinte előttünk zajlik, pedig nem szeretik, ha cukormázas sztárpárnak állítják be őket. Harmonikus kapcsolatukért ők is megküzdöttek, több hullámvölgyön is túljutottak. Legutóbb Détár Enikő került kórházba, súlyos depressziója miatt kezelték a pszichiátrián. Most pedig férje került a padlóra, bár nem lelkileg: a színész több millió forintot bukott pálinkafőző üzletén. Együtt azonban valószínűleg ezen is átlendülnek majd.

Hogy mennyire ismered ki magad a magyar sztárpárok világában, most tesztelheted. Kattints a képekre a helyes megoldásért!

Padlóra kerül? Milliókat bukott a magyar sorozatsztár

9 kérdéses játék

1. Ki volt a párja Szinetár Dórának?

2. Ki a párja Balogh Edinának?

3. Ki a párja Nánási Pálnak?

4. Ki volt a párja Tatár Csillának?

5. Kinek a párja Rubint Réka?

6. Kinek a párja Zorán?

7. Ki a párja Bochkor Gábornak?

8. Ki a párja Marsi Anikónak?

9. Ki volt a párja Rékasi Károlynak?

/ találat Eredmény
/9 találat - összesen:
Ezt is szeretjük