Mint két tojás! Csobot Adél hasonmása a hollywoodi színésznő

Magyar sztárhölgyek és hollywoodi hasonmásaik.

Magyar sztárok külföldi hasonmása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor egykori felfedezettje, a Dancing with the Stars nézőinek egyik nagy kedvence, a mindig mosolygós Csobot Adél pozitív kisugárzásával, cserfességével és tehetségével lopta be magát a nézők szívébe. 

A kétgyermekes énekesnő igazi energiabomba, akiből nemcsak az erő, de a kislányos báj is árad. 

Magyar sztárok és külföldi hasonmásuk 

Ezek a tulajdonságok egy hollywoodi színésznőt is eszünkbe juttatnak: Isla Fisher romantikus vígjátékaiban ugyanolyan habitusú hölgyeket személyesít meg, mint amilyen a magyar énekesnő is. Kettejük külső hasonlósága pedig elképesztő, nemcsak arcvonásaik, de mosolyuk is megegyezik.

Nem Csobot Adél az egyedüli magyar sztár, aki egy ismert hollywoodi színésznőre hasonlít. Nézd meg a többieket!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük