Demcsák Zsuzsát is beégette a lánya a TV2 műsorában
Képeken 2017 márciusának sztárhírei
Ez történt 2017 márciusában a magyar sztárvilágban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2017 márciusa az év egyik legpörgősebb hónapja volt a hazai sztárvilágban. Hírességek gáláztak a Glamour és az Instyle díjkiosztóján, és sokan jelentek meg a Kincsem című magyar kosztümös film vörös szőnyeges díszbemutatóján is. Új magyar sztárpárok születtek, és sztárcsemeték kotyogták ki szüleik féltett titkait. 

A TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorának szinte egyetlen híres szereplője sem úszta meg, hogy gyermeke el ne meséljen róla valamilyen ciki, vicces vagy rém kínos történetet. Jakupcsek Gabriella kislánya, Emma olyan dolgokat árult el, hogy a stúdióban ülő szülők feje sokszor elvörösödött. Majka és Dundika kisfia, Marián pedig többek között azt osztotta meg Ördög Nóra műsorvezetővel, hogy az anyukáját a világon a legeslegjobban Majka idegesíti, de persze ő, Marián is sokszor ki szokta húzni a gyufát - nemegyszer az apukájával karöltve. Majka és Hajni feje leginkább akkor vörösödött, amikor elsőszülött fiuk egy találós kérdést mondott anyukájának. Demcsák Zsuzsa sem úszta meg kellemetlen perecek nélkül azt, hogy lánya szerepelt a műsorban. 

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak 2017 márciusának legfontosabb eseményei és hírei a hazai sztárvilágban. 

Ezt is szeretjük