Mága Zoltán lánya telt idomokkal hódít – Jennifernek nem csak a hangja gyönyörű

Mága Jennifer lett 2019-ben a Budapest Dala nyertese.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mága Jennifer feat Burai 'Bennünk a győztes' című szerzeménye lett 2019-ben Budapest Dala. A Fővárosi Önkormányzat második alkalommal meghirdetett BUDAPEST DAL pályázata péntek este teltházas gálával és óriási érdeklődéstől övezve zárult. A közel száz beérkezett pályázat közül, a zsűri szerint is elképesztően erős mezőnyből végül Mága Zoltán lánya és Burai Krisztián találták el leginkább azt a hangot, amire a szakmai zsűri, a közönség és a főváros várt.

Idén Budapest Európa Sport fővárosa, ezért elsősorban sportolásra alkalmas, motiváló ritmusú, jó hangulatú dalokat vártak a szervezők a versenybe. Közel százan gondolták úgy, hogy szeretnék elnyerni ezt a címet, és versenytársai lenni a hat ismert előadónak, akiket a főváros külön kért fel a részvételre. A szakmai zsűri már az előválogatás után is jelezte, hogy nagyon erős a mezőny, és az eredetileg tervezett öt helyett nyolcat javasoltak a nagyközönség szavazására.

Végül Mága Jennifer feat Burai - Bennünk a győztes című szerzeménye lett az abszolút győztes, vagyis a zsűri és a több mint százezer voksoló őket találta a legalkalmasabbnak arra, hogy egy évig a Budapest Dal 2019 címet viseljék. A Közönségdíj nyertese Tóth Gabi & Majka - Mi éltünk című szerzeménye. Idén Budapest a Fiatal Tehetségekért díjat is hirdetett a főváros, ennek nyertese pedig az OliverFromEarth - A világ az enyém című dala lett.

A fődíjas és a közönség kedvence az elismerés mellett egymillió forintot kap a fővárostól, illetve mind a 13 döntőbe jutó közös albumon kap lehetőséget arra, hogy minél szélesebb körben legyen ismert a szerzeményük.

A 23 éves Mága Jennifer nemcsak a hangjával, hanem telt, nőies idomaival és gyönyörű arcával is hódít. Képes összeállításunkban megnézheted a Budapest Dal 2019 Gálaesten készült fotókat.

Ezt is szeretjük