Nem titkolja! Rátalált a szerelem a TV2 vörös színésznőjére
Madár Veronika, a Jóban Rosszban közkedvelt sztárja mindig boldogan mesél a férjéhez fűződő viszonyáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madár Veronika, a Jóban Rosszban színésznője első ránézésre igazi vörös bestia, akiért férfiak ezrei rajongnak.

Ám a szépséges sztárt hiába is ostromolják, a szíve szinte napra pontosan három éve foglalt. Május 26-án ismerkedett meg ugyanis élete párjával, Landor Richárddal, akivel tavaly ősszel már össze is házasodtak.

Nehezen találta meg az igazit

Mint Vera korábban a TV2 Mokkájában elmondta, bár voltak hosszabb-rövidebb kapcsolatai, egy idő után nem hitte, hogy megtalálja a neki való férfit. Különösen, mivel minden jelöltet imádott édesapjához hasonlított, és senki nem ütötte meg a mércét.

Ám elérkezett 2007. május 26-a - és az a bizonyos repülőnap, amire eleinte nem igazán akarózott neki elmenni, mivel fél a repüléstől. Szerencséjére kollégája, a dr. Pongáczot alakító Gazdag Tibor mégiscsak rá tudta beszélni, hogy vegyen részt egy sétarepülésen.

Sorsszerű találkozás

Mint kiderült, Richárd volt a pilótájuk, és már az első pillanatban kialakult valamiféle vonzalom, ami hamarosan szerelemmé érett. Olyannyira, hogy néhány hónap elteltével összeköltöztek, majd 2009 őszén kimondták a boldogító igent.

Azóta Vera egyre csak ragyog. Boldog, kiegyensúlyozott, és megbékélt önmagával - ráadásul párja még arra is ügyel, hogy mindig egészségesen táplálkozzon, így a régmúlt gyötrelmes fogyókúrákkal teli időszakát végérvényesen maga mögött tudta hagyni.

Népszerűségét pedig igyekszik a jó cél érdekében bevetni: több más sztárral együtt Vera részt vesz az Avon mellrák elleni küzdelmében.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Jövő szombaton, azaz június 5-én tehát vele is találkozhatnak rajongói a Gyaloglás az életért menetben, a Városligetben.

Fotók: Europress, Redlemon

Ezt is szeretjük