Nem titkolja! Rátalált a szerelem a TV2 vörös színésznőjére
Madár Veronika, a Jóban Rosszban közkedvelt sztárja mindig boldogan mesél a férjéhez fűződő viszonyáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madár Veronika, a Jóban Rosszban színésznője első ránézésre igazi vörös bestia, akiért férfiak ezrei rajongnak.

Ám a szépséges sztárt hiába is ostromolják, a szíve szinte napra pontosan három éve foglalt. Május 26-án ismerkedett meg ugyanis élete párjával, Landor Richárddal, akivel tavaly ősszel már össze is házasodtak.

Nehezen találta meg az igazit

Mint Vera korábban a TV2 Mokkájában elmondta, bár voltak hosszabb-rövidebb kapcsolatai, egy idő után nem hitte, hogy megtalálja a neki való férfit. Különösen, mivel minden jelöltet imádott édesapjához hasonlított, és senki nem ütötte meg a mércét.

Ám elérkezett 2007. május 26-a - és az a bizonyos repülőnap, amire eleinte nem igazán akarózott neki elmenni, mivel fél a repüléstől. Szerencséjére kollégája, a dr. Pongáczot alakító Gazdag Tibor mégiscsak rá tudta beszélni, hogy vegyen részt egy sétarepülésen.

Sorsszerű találkozás

Mint kiderült, Richárd volt a pilótájuk, és már az első pillanatban kialakult valamiféle vonzalom, ami hamarosan szerelemmé érett. Olyannyira, hogy néhány hónap elteltével összeköltöztek, majd 2009 őszén kimondták a boldogító igent.

Azóta Vera egyre csak ragyog. Boldog, kiegyensúlyozott, és megbékélt önmagával - ráadásul párja még arra is ügyel, hogy mindig egészségesen táplálkozzon, így a régmúlt gyötrelmes fogyókúrákkal teli időszakát végérvényesen maga mögött tudta hagyni.

Népszerűségét pedig igyekszik a jó cél érdekében bevetni: több más sztárral együtt Vera részt vesz az Avon mellrák elleni küzdelmében.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Jövő szombaton, azaz június 5-én tehát vele is találkozhatnak rajongói a Gyaloglás az életért menetben, a Városligetben.

Fotók: Europress, Redlemon

Ezt is szeretjük