Mádai Vivien ritkán látott fia jól megnőtt - Friss fotókon Zénó

Mádai Vivien fia, Zénó már ötéves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien és férje, Szabó Zoltán 2014-ben házasodtak össze. Ugyanebben az évben született meg közös gyermekük, Zénó is, aki szeptemberben ünnepelte ötödik születésnapját.

A TV2 gyönyörű sztárja egy aranyos anya-fia fotót posztolt kisfia születésnapja alkalmából, az alábbi megható sorokat fűzte a képhez: "A legjobban azt szeretem, amikor álmodban nevetsz, olyankor azt érzem, valamit jól csináltunk. És azt sem bánom, hogy immáron 5 éve ezt minden éjjel testközelből hallgathatom. Nem érdekel a derékfájás, az álmatlan hajnalok, az sem, hogy évek óta az ágyszélébe kapaszkodva alszom. Nem érdekel egyik sem, mert miattad megértettem, mi a dolgom ezen a földön. Isten éltessen Csöpikém".

Számos híresség köszöntötte fel Zénót szülinapja alkalmából, például Ördög Nóra, Kulcsár Edina, Lilu, Kiszel Tünde vagy éppen Rubint Réka. Mádai Vivien ritkán posztol kisfiáról, vagy ha ezt meg is teszi, nem minden felvételen látszik Zénó arca. Persze vannak olyan felvételek, amelyeken jól kivehető a fiú pofija, ezeken pedig látszik, hogy nagyon helyes gyerkőc lett belőle, szépen cseperedik.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos Mádai Vivien egy szem fia, Zénó.

Ezt is szeretjük