Ma 70 éves Lukács Sándor - A sármos színészt már fiatalon is imádták a nők
Lukács Sándor már több mint 50 éve van a pályán.

lukacs-sandor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 70. születésnapját hazánk legendás színművésze, Lukács Sándor, akinek a nevéhez rengeteg felejthetetlen színpadi és mozgóképes alakítás fűződik az elmúlt fél évszázadból, gondoljunk csak például a Beszterce ostroma, a Harminckét nevem volt vagy a Mephisto című filmekre.

1972-ben szerezte meg diplomáját a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, ezt követően pedig a Vígszínház társulatának tagja lett, ahol már főiskolás korában is többször fellépett. A hetvenes évektől kezdve rengeteg tévé- és játékfilmben feltűnt, az olyan színházi előadások fontos szerepeiről nem is beszélve, mint Az ember tragédiája, a Bűn és bűnhődés vagy a Háború és béke.

Lukács Sándorról 1972-ben készült ez a fiatalkori fotó, amelyen Kútvölgyi Erzsébettel látható Euripidész Alkésztisz című drámájának egyik jelenetében, amely Ascher Tamás végzős rendező szakos hallgató vizsgaelőadása volt a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.

Hazánk legendás színésze már 24 évesen is elképesztően sármos és karizmatikus volt, nem csoda, hogy rengeteg nő volt odáig érte már évtizedekkel ezelőtt is. Lukács Sándort egyedülálló munkássága elismeréseként 1978-ban Jászai Mari-díjjal, 2016-ban pedig Kossuth-díjjal jutalmazták.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük