Fotón Lukács Sándor élete szerelme - 41 éve élnek irigylésre méltó házasságban
Lukács Sándor egy mesterkozmetikus oldalán találta meg a boldogságot.

lukacs-sandor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lukács Sándor 1972-ben szerezte meg diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, és még ugyanabban az évben a Vígszínház társulatának tagja lett, ahol már főiskolás korában is többször a színpadra lépett. Hazánk legendás színészének arra sem kellett sokat várnia, hogy a mindent elsöprő szerelem beköszöntsön az életébe.

Szintén a hetvenes évek első felében ismerkedett meg Maráczi Máriával, aki nem sokkal később első és egyetlen felesége lett.

Nincsenek véletlenek, hiszen Maráczi Mária akkoriban egy közegben dolgozott leendő férjével, akiért már fiatalon is bomlottak a nők. A hirtelen fellángolást követően a villamoson találkoztak később újra, Mária elmondása szerint pedig nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy megfogalmazódjon benne az egyértelmű érzés, miszerint Lukács Sándor számára az igazi.

Lukács Sándor és Maráczi Mária 1976 óta házasok.
Lukács Sándor és Maráczi Mária 1976 óta házasok.
Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Szerelmük kezdetét 1975. május 9-re datálják, esküvőjükre pedig egy évvel később, december végén került sor. Lukács Sándor 1976 karácsonyán, délben vezette oltár elé élete szerelmét, mivel sosem tudtak igazán előre tervezni, abban viszont biztosak voltak, hogy ezen a napon nem kell majd dolgoznia a színházban. 

Lukács Sándor és Maráczi Mária immáron 41 esztendeje élnek együtt boldog házasságban. A 69 éves színész elmondása szerint felesége idővel megtanult mellette élni, az ebben a szakmában dolgozók ugyanis képtelenek abbahagyni a munkát, ami feszültségekkel járhat még egy harmonikus kapcsolatban is.

Maráczi Mária egy régebbi interjújában elárulta, hogy sosem volt féltékeny férjére, akiben kezdettől fogva maradéktalanul megbízott. A mesterkozmetikusként dolgozó 65 éves hölgy véleménye szerint egy házasság amúgy sem lehet teljesen problémamentes, viszont aki egyszer csak elemezni kezdi párkapcsolatát, ott akár nagyobb problémák is lehetnek.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük