"Pofára esés volt!" A magyar énekesnő szakításáról vallott a műsorban
Lola elmondta, mit érez most, hogy szakított vőlegényével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 27 éves Lola nem szerelmével, hanem barátaival érkezett az Everest című film premier előtti vetítésére, amelyen a TV2 Aktív című műsorának stábja is jelen volt. Az énekesnő ugyanis a közelmúltban szakított vőlegényével.

Lola és egykori párja, Czoller Bence hangtechnikus idén tavasszal először az esküvőt fújta le, majd szeptember elején közölték, szakítottak. Az énekesnő akkor azt mondta a Hot! magazinnak, hogy túl sok időt töltöttek egymással, és megunták a másikat.

- Időben felismertük, és jókor változtattunk, mert így nem az lett a vége, hogy esetleg összeházasodunk, aztán egy év múlva kitaláljuk, hogy elválunk. Mert nekem azért van egy olyan álmom, hogy ha én férjhez megyek, szeretném, ha ő lenne az első férjem, és az utolsó is. Úgyhogy nagyon rossz volt, amikor az ember azt hiszi, hogy már révbe ért, de mégsem. Szép, nagy pofára esés ez egy nő életében. Örülök, hogy így döntöttünk, mert így megmentettük magunkat sokkal rosszabb dolgoktól - nyilatkozta a mozi folyosóján a napokban Lola az Aktívnak.

Az énekesnő azt is elmondta, most igyekszik a lehető legjobban lekötni a gondolatait, annyit dolgozik, amennyit csak tud. Hamarosan például miniturnéra indul.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fotó: TV2/Aktív

Leadkép és Facebook-kép: Facebook/Lola Hiavatalos Rajongói Klub

Ezt is szeretjük