Már az első adás után új társat kapott az RTL Klub műsorvezetője
Istenes Bence oldalán nem Csobot Adél köszöntötte a nézőket a hétvégi After X-ben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence mellett a második X-Faktor élő show-t követő háttérműsorban sokak meglepetésére nem Csobot Adél, hanem egy másik tavalyi tehetségkutatós köszöntötte a nézőket.

A 27 éves műsorvezető társának lecseréléséről azonban szó sincs, a váltás tervezett volt.

Csobot Adél

Csobot Adél két hete, október 12-én debütált az After X-ben Istenes Bence műsorvezető társaként. A tévés produkció készítői nyilván úgy gondolták, jó ötlet, ha a civilben egy párt alkotó fiatalok közösen vezetik a tehetségkutató háttérműsorát, pláne, hogy az énekesnő a tavalyi X-Faktor harmadik helyezettje lett.

Az elmúlt hétvégén azonban nem találkozhattunk Csobot Adéllal a képernyőn, helyette Lőkös Kinga köszöntötte a stúdióból a nézőket, akit ugyancsak a tavalyi X-Faktorban, a Spirit nevű csapat egyetlen női tagjaként ismerhettünk meg.

Leváltásról azonban szó sincs. A 19 éves énekesnőt a 11 élő show-t követő After X-adásokból hét adás háziasszonyának kérték fel. Három időpontban már kötött koncertje volt, így azokon a napokon nem tudta elvállalni a képernyőn való szereplést - árulta el menedzsere, Pusztai Olivér. Október 26-án, szombaton azonban már ismét Csobot Adél fogja várni a nézőket az After X-ben.

Lőkös Kinga

A mindig mosolygós és pörgős Csobot Adélhoz képest Lőkös Kinga műsorvezetése kissé álmatagnak tűnt, sok megszólalása betanultnak hatott, a beszélgetéseket viszont újoncként meglepően jól tudta irányítani.

Amikor például Szikora Róbert túlságosan elmerült a múltbéli történetek ecsetelésében, visszarángatta, hogy inkább az X-Faktorról beszélgessenek. Kiderült ugyanis, hogy az R-GO első videoklipjében feltűnő, hihetetlenül hosszú lábú nő nem más, mint Lőkös Kinga édesanyja. Ő volt ugyanis az ismeretségi körükben a legmagasabb hölgy.

- Nem, ezt most nem fogjuk megmutatni, beszélgessünk inkább az X-Faktorról. Ezt is megosztottuk a nézőkkel, de kanyarodjunk vissza inkább az eredeti témához - kérte Szikorát a 27 éves énekesnő.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük