Titkos esküvő az egzotikus tengerparton - A magyar zenész elvette várandós párját

Lotfi Begi, a Compact Disco alapító tagja titokban vette el párját.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Olyan nagy titokban szervezte meg az esküvőjét DJ Lotfi Begi, a Compact Disco alapító tagja, hogy egészen az utolsó pillanatig maga a gömbölyödő pocakú menyasszony, Réka sem tudott az egészről semmit.

- Elutaztunk januárban Thaiföldre, és én már előtte viszonylag hosszadalmasan szervezkedtem, bevonva a legjobb barátnőjét, aki megcsináltatta neki a ruháját, egy másik barátunkkal pedig megcsináltattam a gyűrűket. Ezeket a barátaink kivitték Thaiföldre, úgyhogy ő semmiről nem tudott - mesélte a Pimasz úr Ottalszik című műsorban Lotfi Behnam.

Párjának csak az volt furcsa, hogy a 32 éves zenész elárulta, szeretne egy babapocakos fotósorozatot készíttetni várandós kedveséről. Amikor Réka meghallotta, mindez mennyibe kerül majd, gondolta, hogy nem egy egyszerű fotózásról lesz szó.

A pár öt év együttélés után mondta ki a boldogító igent, május 1-jén pedig újabb ünnepelnivalójuk volt: megszületett Lotfi Zarah Ziba, 56 centivel, valamint és három és fél kilóval. A csöppségről édesapja a hétvégén már meg is osztotta a Facebook-oldalán az első babafotót.

Magyar sztárok esküvői fotói

Nézd meg, kik azok a hazai sztárok, akik 2013-ben kimondták a boldogító igent!

Hazai sztáresküvők 2013-ban

Nézegess képeket!

Elolvasom

 

Fotó: Facebook/Lofti Begi, SuperTV2/Pimasz úr Ottalszik

 

 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük