Azonnal rohantak a kórházba! Beteg lett a magyar énekes 10 hónapos kisfia
L.L. Junior nagyon aggódott kisfiáért, Lacikáért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

L.L. Junior és párja, Csilla nagyon megijedtek, amikor kisfiuk egyik pillanatról a másikra nagyon beteg lett.

A szülők nem vártak sokáig, amint rájöttek, hogy ők nem tudják csillapítani a tíz hónapos Lacika lázát, rohantak az orvoshoz.

L.L. Junior nagyon aggódott

Mivel az énekes éppen új videoklipjét forgatta, kedvese egyedül volt otthon, amikor közel egyéves kisfiuknak hirtelen nagyon magasra felszökött a láza. A fiatal sztármama próbálta csillapítani a kicsi hőjét a bevett házi praktikákkal, ám ennek nem volt túl sok eredménye.

A kétségbeesett pillanatokat a tévé nézői is végigkísérhették, ugyanis a TV2 Édes élet című műsorának kamerái éppen a lakásban forgattak. Miután Csilla látta, hogy a helyzet egyre csak rosszabb, felhívta Juniort, hogy jöjjön haza.

Az énekes félt, hogy nagyobb baj lesz a dologból, így hazasietett, és bevitte kisfiát az ügyeletre, ahol aztán végre megnyugodhattak, hiszen Lacika már jó kezekben volt.

Vírus okozta a gondot

A doktor megállapította, hogy a tíz hónapos babának egy makacs vírusa van, de semmi komoly, csupán vitamint kell szednie.

L.L. Junior elmondása szerint ez élete egyik legrosszabb élménye volt, hiszen borzasztó volt látni, hogy aprócska kisfia a láztól üvölt.

Ennek ellenére utólag azt mondja, hogy kénytelenek túlesni az ilyen helyzeteken, illetve megtanulni kezelni őket, hiszen még sok probléma lesz, a bárányhimlőtől a focizásból származó balesetekig.

Fotó: Facebook/L.L.Junior

Ezt is szeretjük