Tavaly elhagyta családját a magyar énekes - Új szerelmét már el is jegyezte
Az énekes L.L. Junior eljegyezte új szerelmét, Kingát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

L.L. Junior eljegyezte új szerelmét, Kingát, aki a Barátok köztből ismert Körtvélyessy Zsolt lánya - értesült a Blikk. A 36 éves énekes tavaly októberben árulta el, hogy kapcsolata két kisfia édesanyjával, Csillával hét közös év után véget ért. A közös otthonból már hónapokkal korábban elköltözött.

A szakítás előtt vett és berendezett egy lakást Csillának és a gyerekeknek, tőle pár sarokra laknak, pontosan az édesanyja mellett, mert számára fontos, hogy a szeretteit a közelében tudhassa. Azt nyilatkozta, szerinte jobb a kapcsolata a fiaival, amióta nem laknak egy fedél alatt.

L.L. Junior új kapcsolata jóval a szakítás után kezdődött, a barátságból fokozatosan alakult ki a szerelem. Annyira egymásra találtak, hogy az énekes már meg is kérte Kinga kezét - erről a lánya apja, Körtvélyessy Zsolt mesélt a lapnak.

- Junior egy fantasztikus, romantikus gesztust tett. Egy repülővel felszálltak, és egy hatalmas molinóra a földön az volt kifeszítve, hogy "Hozzám jössz?". Így kérte meg a kezét. Kinga azonnal igent mondott - mondta a 75 éves színész.

Fotó: Facebook: L.L. Junior

Beleroppant a szakításba a magyar énekes - Elhagyta 20 évvel fiatalabb barátnője

Képeken azok a magyar sztárok, akiknek a 2016-os esztendő folyamán ért véget a párkapcsolata.

 

Ezt is szeretjük