Tönkrement házassága! Az RTL Klub sztárjától már el is költözött a felesége
Little G-nek, a tavalyi X-Faktor mentorának tönkrement a házassága.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nehéz időszakon van túl Little G, az X-Faktor tavaly megismert mentora. A tehetségkutató alatt gyakran hangoztatta, mennyire fontos számára a családja, akik nagyon hiányoztak neki. Ritkán tudta meglátogatni Amerikában élő feleségét és közös gyermeküket, de Skype-on tartották a kapcsolatot.

Azt nem tudni, hogy a kapcsolatukat a távolság vagy más kezdte-e ki, mindenesetre a zenész azt nyilatkozta az RTL Klub Reflektor című műsorában, hogy az év elején derült égből villámcsapásként érte, amikor Brandi közölte vele: válni akar. Az asszony Valentin-nap után el is költözött négyéves kisfiukkal, Asherrel. Az ezt követő időszak Little G életének legnehezebb periódusa volt.

- Az első másfél hónap nyílván nehéz volt, nem is az ember elvesztése, hanem inkább a család felbomlása az, amit nehéz feldolgozni. Férfi módra ezt el kell viselni, föl kell állni, az ember csinálja a dolgát tovább. A fiamra koncentrálok - mondta a telefonban.

Nézd meg képes összeállításunkban az X-Faktor mentorait házastársukkal, tudd meg, hogyan alakult a magánéletük a tehetségkutató alatt és után!

Főkép: RTL Klub Sajtóklub/Kovács Tamás.

Ez a csinos szőke nő Vágó István felesége

Ha nem is olyan sokan, de akadnak még olyanok, akik egy életre összekötik életüket párjukkal. Vágó István és felesége, Judit 1979-ben keltek egybe. Nézd meg képes összeállításunkban azokat az ismert sztárokat feleségükkel, akiknek a házassága példaértékű!

Ezt is szeretjük