Liptai Claudia csak úgy szórja a milliókat! Esténként hatalmas összegeket ad ki
Liptai Claudia kezei közül hatalmas összegek kerülnek ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia csak úgy szórja a milliókat, esténként hatalmas összegek kerülnek ki a kezei közül.

Meg is teheti, hiszen az 50 milliós játszma műsorvezetőjeként akár a műsor címében szereplő pénznyereményt is átadhatja a szerencsés játékosnak. Nem csoda, hogy a stúdióban óriási a készültség, biztonsági őrök állnak a bejáratban, a milliókhoz a felvételen senki más nem érhet hozzá, csak Claudia.

A TV2 ősszel induló vetélkedőjében nyolc kérdést kell megválaszolnia annak, aki szeretné hazavinni a játék történetének legnagyobb nyereményét. A 42 éves sztár szerint képtelenség nem együttérezni a játékosokkal.

- Volt olyan, akinél nagyon örültem, hogy nyert, úgy éreztem, nagyon megérdemli, és bizony volt olyan, hogy én is sírtam, mert az utolsó pillanatban buktak el egy nagyobb összeget úgy, hogy végig nagyon jól játszottak - árulta el az Aktívban.

Fotó: Facebook/Aktív

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük