Liptai Claudia legdögösebb ruhái
Nézd meg, milyen dögös ruhákban mutatta meg magát Liptai Claudia.

Dia

 	A Megasztár háziasszonya 	Liptai Claudia a Megasztár ötödik szériájában hétről hétre kivétel nélkül mindig nagyon csinosan jelent meg - ez az összeállítás is kifejezetten jól állt neki, az összhatást pedig csak tovább fokozta a kalappal. 	Kapcsolodó cikk: 	Csak segíteni szeretne! Liptai Claudia még a ruhájától is megszabadul »

A Megasztár háziasszonya

Liptai Claudia a Megasztár ötödik szériájában hétről hétre kivétel nélkül mindig nagyon csinosan jelent meg - ez az összeállítás is kifejezetten jól állt neki, az összhatást pedig csak tovább fokozta a kalappal.

Kapcsolodó cikk:
Csak segíteni szeretne! Liptai Claudia még a ruhájától is megszabadul »

Dia

 	Dögös femme fatale 	A TV2 népszerű tehetségkutató műsorában bevállalósabb ruhadarabokban is a színpadra lépett, aggodalomra pedig oka sem volt, hiszen ebben a fekete kosztümben is gyönyörűen nézett ki. 	Kapcsolodó cikk: 	Nem túlzás ez? Egyre merészebb ruhákban lép színpadra Liptai Claudia »

Dögös femme fatale

A TV2 népszerű tehetségkutató műsorában bevállalósabb ruhadarabokban is a színpadra lépett, aggodalomra pedig oka sem volt, hiszen ebben a fekete kosztümben is gyönyörűen nézett ki.

Kapcsolodó cikk:
Nem túlzás ez? Egyre merészebb ruhákban lép színpadra Liptai Claudia »

Dia

 	Azok a combok 	A gyönyörű műsorvezetőnő nagyon sokat fogyott, miután 2006 júliusában életet adott kislányának, Pankának. Talán nem véletlen, hogy több alkalommal is combjáig felvágott szoknyával bűvölte el a tévénézőket. 	Kapcsolodó cikk: 	Ezt látnod kell! Liptai Claudia 37 évesen is bátran villantja szexi lábait »

Azok a combok

A gyönyörű műsorvezetőnő nagyon sokat fogyott, miután 2006 júliusában életet adott kislányának, Pankának. Talán nem véletlen, hogy több alkalommal is combjáig felvágott szoknyával bűvölte el a tévénézőket.

Kapcsolodó cikk:
Ezt látnod kell! Liptai Claudia 37 évesen is bátran villantja szexi lábait »

Dia

 	A döntőben 	A Megasztár 5 várva várt döntőjében egy alkalomhoz illő, fehér ruhában tündökölt, ezáltal is felejthetetlenné téve a küzdelmet, ami Kökény Attila és Tolvai Renáta között zajlott le. 	Kapcsolodó cikk: 	Bombázó a köbön! Elképesztő változáson ment át Liptai Claudia »

A döntőben

A Megasztár 5 várva várt döntőjében egy alkalomhoz illő, fehér ruhában tündökölt, ezáltal is felejthetetlenné téve a küzdelmet, ami Kökény Attila és Tolvai Renáta között zajlott le.

Kapcsolodó cikk:
Bombázó a köbön! Elképesztő változáson ment át Liptai Claudia »

Dia

 	A Nagy Duett 	2011-ben Majkával együtt rábízták A Nagy Duett című műsor vezetését, amelynek kedvéért új frizurára váltott, öltözködési stílusa pedig továbbra is szemet gyönyörködtető. 	Kapcsolodó cikk: 	Megérte stílust váltani! Liptai Claudia még állig felöltözve is dívaként ragyog »

A Nagy Duett

2011-ben Majkával együtt rábízták A Nagy Duett című műsor vezetését, amelynek kedvéért új frizurára váltott, öltözködési stílusa pedig továbbra is szemet gyönyörködtető.

Kapcsolodó cikk:
Megérte stílust váltani! Liptai Claudia még állig felöltözve is dívaként ragyog »

Dia

 	Királykékben is hódít 	Liptai Claudia királykék ruhája elegáns és visszafogott, mégis úgy vonzotta a tekinteteket, mint talán egyetlen másik ruhája sem. 	Kapcsolodó cikk: 	Egyre szexibb! Liptai Claudia mindenkit megbabonázott királykék ruhájában »

Királykékben is hódít

Liptai Claudia királykék ruhája elegáns és visszafogott, mégis úgy vonzotta a tekinteteket, mint talán egyetlen másik ruhája sem.

Kapcsolodó cikk:
Egyre szexibb! Liptai Claudia mindenkit megbabonázott királykék ruhájában »

Dia

 	Mindig képes a megújulásra 	Közel a 40-hez is irigylésre méltóan dögös és fiatalos Liptai Claudia, irigykedhetnek is rá fiatalabb kolléganői, arról nem is beszélve, hogy mindig képes a megújulásra. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt nézd meg! Liptai Claudia mélyen kivágott ruhában bűvölte a nézőket »

Mindig képes a megújulásra

Közel a 40-hez is irigylésre méltóan dögös és fiatalos Liptai Claudia, irigykedhetnek is rá fiatalabb kolléganői, arról nem is beszélve, hogy mindig képes a megújulásra.

Kapcsolódó cikk:
Ezt nézd meg! Liptai Claudia mélyen kivágott ruhában bűvölte a nézőket »

Ezt is szeretjük
Szerző: Bajtai András
Fotó: