Nem tud elszakadni volt szerelmétől! Liptai Claudia szájon csókolta sorozatbeli exét
Liptai Claudia az exébe szerelmes a Jóban Rosszban sorozatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két év után rá sem fognak ismerni a nézők Liptai Claudiára a Jóban Rosszban című sorozatban.

A színésznő által alakított Zámori Alexandra teljesen más oldalát fogja mutatni a nézőknek, mint amit eddig megszokhattak.

Két év után tér vissza

Liptai Claudiát 2012 februárjában láthatták utoljára a TV2 sorozatának nézői: akkor a történet szerint az általa megformált Alexa és Legerszki Krisztina karaktere, Barbara életveszélyes sérüléseket szenvednek egy autóbalesetben. A jelenet olyan élethűre sikeredett, hogy a két színésznő hosszú percekig nem merte megnézni, a kaszkadőrök jól vannak-e.

Dr. Zámori Alexát két év után visszahozták a forgatókönyvírók: egy németországi klinikán ápolják, amikor a baleset okozta kómából.

A 40 éves sztár hetek óta együtt dolgozik a Jóban Rosszban stábjával, a nézők pedig csütörtökön láthatják először újra a képernyőn. Meg fognak lepődni, mert egy negatív értelemben megváltozott szereplőt kapnak vissza, így Liptai tart is egy kicsit attól, hogyan fogadják majd a rajongók a változást.

- Nagyon izgalmas és fordulatos események várnak a karakteremre. Alexa teljesen más irányba megy el, mint amit megszokhattak tőle a nézők. Most egy olyan személyiséget kell megformálnom a képernyőn, amilyen én egyáltalán nem vagyok. Ez színészként hálás feladat, de remélem, a nézők nem azonosítanak majd Zámori doktornővel - mesélte a sztár.

Alexa még az exét szereti

Már a belépője is emlékezetes lesz: nem kis meglepetést okoz, amikor váratlanul megérkezik Andrea és egykori szerelme, a Gesztesi Károly - vagyis volt férje - által alakított Füredi esküvőjére, ahol szájon csókolja a vőlegényt.

A volt házastársak között nem okoz súrlódást a közös munka, sőt, örülnek neki. Év elején már egyébként is együtt álltak kamerák elé a TV2 A Nagy Duett című műsorában: Liptai műsorvezetőként, Gesztesi versenyzőként. Az egyik adásban még kislányuk, Panka is színpadra lépett.

- Két év után olyan volt az első forgatási nap, mintha nem is hagytam volna ki egy hetet sem, úgyhogy különösebben nem kellett visszarázódnom. Nagyszerű a kapcsolatom a kollégákkal, így Karcsival is - nyilatkozta.

Liptai Claudia visszatérésével kapcsolatban a sorozat producere annyit árult el, hogy az általa játszott Alexa sok szereplő sorsára lesz hatással a TV2 sikersorozatában. Szereplők távozására és érkezésére is számítani lehet a közeljövőben, de ez állítása szerint nincs összefüggésben Liptai újbóli szerepeltetésével.

- Leginkább Andrea és Mónika mindennapjai borulnak fel Zámori doktornő érkezésekor, ezzel nem árulok el nagy titkot, ahogy azzal sem, hogy nem lesz felhőtlen a viszonyuk, ami olykor szélsőségekhez is vezet - mondta Nagy Tamás.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük