40 fölött érett be a szépsége! Fotókon Liptai Claudia legemlékezetesebb ruhái és frizurái 2014-ből
Liptai Claudia ruhái és frizurái.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már jó ideje képernyőn van Liptai Claudia, úgy tűnik, mintha az idei évre érett volna be igazán a műsorvezető szépsége: stílusa kortalan, mégis egyedi, és még egy sima ing-nadrág összeállításban is ragyog.

Ha küzd is problémákkal, Liptai Claudia kiegyensúlyozottságot és nyugalmat sugároz magából. Talán nem véletlen, hogy a női hírességek közül ő az, aki a legelőkelőbb helyen végzett a Forbes értékes magyarcelebek-listáján - összesítésben pedig ötödikként olyan ismert férfiak mögött végzett, mint Alföldi Róbert, Ákos, Frei Tamás és Friderikusz Sándor.

A ma, július 15-én a 41. születésnapját ünneplő színész-műsorvezető számos arcát mutatta már a nagyközönségnek, ruhában és hajviseletben is láttunk már tőle merészet és klasszikust is. A magánéletben pedig szívesen szavaz a nőies visszafogottságra, mint legutóbbi posztjában, amikor Dobó Katával együtt pózolt.

"A hely, ahol biztosan mindig összefutok valakivel, akit szeretek. Ma éppen Dobó Katával" - írta a képhez, amit a Facebook-oldalára kattintva nézhetsz meg.

A színpadon azonban bátran kiélheti magát, mind ruhában, mind hajviseletben, és a stylistok láthatóan előszeretettel kísérleteznek vele: az alábbi képes összeállításban Liptai Claudia négy legemlékezetesebb szettjét válogattuk össze az idei A Nagy Duettből, ahol frizura és dressz tökéletes összhangban voltak, a leginkább hangsúlyozták a sztár nőies külsejét és engedték érvényesülni vibráló természetét.

Fotók és főkép: TV2 - ruhák: Maison Marquise by Tóth Bori

Még több fotó Liptai Claudiáról

Nézz meg még több képet a csinos műsorvezetőről!

Ezt is szeretjük