Megviselte Liptai Claudiát a viszonzatlan szerelem
Liptai Claudia a TV2 Napló riporterének mesélt nem mindig felhőtlen gyermekkoráról és az iskolai élményeiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudiát valószínűleg nem sokan irigyelték az utóbbi hónapokban, hiszen a népszerű műsorvezetőnő tragikus hirtelenséggel vesztette el barátját, Daróczi Dávidot.

Nem véletlen, hogy a gyász időszakában kevésbé vágyott a reflektorfénybe - nemrégiben azonban rajongói ismét a mosolygós, csipkelődő Claudiával találkozhattak a Mokka műsorában. A napokban pedig az is kiderült, hogy a Megasztár 5 háziasszonyi posztjára is őt kérték fel, Tilla mellé.

Mélyről jött

A TV2-nél keresve sem találhattak volna ideálisabb alanyt a tehetségkutató műsor vezetésére és a sztárjelöltek lelkének ápolgatására, hiszen - ahogy a Napló riportjából kiderült - Claudia is mélyről indulva vált az idők során az egyik legismertebb tévéssé.

Pedig gyerekkorában még nem nagyon gondolta volna, hogy egyszer tévénézők millióira villantja mosolyát. Sőt, mint elmesélte, a Köbölkút utcai általános iskolában, ahová annak idején járt, gyakran gúnyolták, egyebek közt dundisága miatt.

Gyakran csúfolták

Claudia ugyanis már kislánykorában testsúlyproblémákkal küzdött, miután harmadikos korában hirtelen meghízott - és hát, amilyenek a gyerekek, máris Ursulának kezdték csúfolni, a közkedvelt Doktor Bubó rajzfilmsorozat kövér asszisztensnője után.

Érthető módon a fiúk sem igazán voltak oda érte akkoriban, így érzelmei többnyire viszonzatlanok maradtak, amikor belezúgott egy-egy helyes felső tagozatos fiúba.

Persze azóta más szelek fújnak, azok a bizonyos felsős srácok pedig valószínűleg szíves-örömest jelennének meg a bombázó Liptai Claudia oldalán. Az időközben édesanyává lett híresség azonban egyelőre nem vágyik udvarlókra - de a Megasztárért máris teljesen odavan!

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük