Szerelmes fotókon Liptai Claudia és vőlegénye - Nézd, hogy imádják egymást
Liptai Claudia két év után is fülig szerelmes sármos vőlegényébe. Fotókon a bizonyíték.

liptai-claudia-lead-4
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia életébe több mint két évvel ezelőtt köszöntött be az új szerelem Pataki Ádám személyében, akit a mai napig ugyanúgy imád, mint a megismerkedésük idején. 2015 júliusában számoltak be először a lapok friss szerelmükről, amelyet a cukrászatnak köszönhetnek: Pataki Ádám ugyanis annak a Pataki Cukrászdának a tulajdonosa, ahol a 44 éves műsorvezető a cukrászvizsgájához szükséges gyakorlatát végezte.

Habár jóképű szerelme hét évvel fiatalabb nála, a korkülönbség nem állt boldogságuk útjába, és az a tény sem, hogy Ádám hivatalosan még nem vált első feleségétől és ikrei édesanyjától, amikor egymásba szerettek. A bíróság végül 2017 márciusának elején mondta ki a válásukat, 37 éves kedvese pedig mintegy két hónappal később meg is kérte Liptai Claudia kezét, aki boldogan mondott neki igent.

Az esküvőjük azonban még várat magára, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne imádnák egymást mindketten. Minderről romantikus közös fotóik is tanúskodnak, amelyeket most megnézhetsz képes összeállításunkban.

Ezt is szeretjük