Liptai Claudia kiosztotta Majkát - A Sztárban Sztár adásában jól összekaptak
Liptai Claudia élő adásban nagyon kiakadt Majkára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Sztárban Sztár zsűritagjai gyakran nem értenek egyet egy-egy sztár produkciójával kapcsolatban, akkora balhéra viszont, ami Liptai Claudia és Majka között történt a december 2-i adásban, nem mostanában volt példa. A két zsűritag Freddie produkciója miatt kapott össze. 

Majka az énekes előadása után azt kifogásolta, hogy az este folyamán mindenkinek olyan előadónak a bőrébe kellett belebújnia, akiébe könnyedén bele tud illeszkedni. 

makja-sztarban-sztar
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Tehát, ami az ő hangi adottságaihoz van mérve, ahhoz, amit el tud énekelni. Ebből kifolyólag megszűnik a műsornak az az alapvető koncepciója, hogy a produkciót kell előtérbe helyezni, mert megszűnik a hibázás lehetősége, a vicc, a komikum. Nekem ez pont a Freddie hangja, ugyanez kicsit rárekesztve - ecsetelte Majka, mire Liptai Claudia rávágta, hogy nem, Majka meg azt, hogy de. Ez ment egy darabig köztük, aztán Clau kifakadt. 

- Az az igazság, hogy én ezt hallgatom már évek óta.

Miért van az, hogy azt gondolod, amit te mondasz, az igaz az egész világra?!

Ez a te igazságod, de én azt mondom, hogy szerintem meg nem. Kedves Majoros Péter, legyél tekintettel más emberekre is, nagy ez a Föld – fakadt ki a 45 éves éves sztár.  

liptai-claudia
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Én meg azt nem értem, hogy miért nem vagy képes ilyenkor egy picit toleránsabb lenni, és elmondod a véleményedet, amikor te jössz, és én nem szólok abba bele - kontrázott Majka. 

- Mindenbe beleszólsz, és mindenkinek a dumájába beleszólsz. Te úgy gondolod, hogy mindenki felett állsz, és mindenkinél jobban tudsz mindent. Nehogy már ne lehessen azt mondani, hogy nincs igazad - vágott vissza Liptai Claudia. 

Ezt is szeretjük