Liptai Claudia tehetséges volt, mégis kirúgták a gimnáziumból - Ezért kellett mennie
Magyar sztárok, akiket eltanácsoltak az iskolából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jó iskolai szereplés nem minden esetben előfeltétele annak, hogy valaki sikeres legyen választott szakmájában. Hazánk hírességei között is számos olyan tehetséget találhatunk, akik fiatalon egyáltalán nem jeleskedtek az iskolapadban, ennek ellenére mégis sokra vitték.

Liptai Claudiáról például nehéz elképzelni, hogy nem vette elég komolyan a középiskolai tanulmányait, pedig így igaz: a precíz és megbízható műsorvezetőként megismert tévés a nyolcvanas évek végén sokszor lógott az iskolából, rossz magatartása pedig csak tovább rontott a helyzetén, ezért tanárai úgy döntöttek, hogy 1988-ban eltanácsolják. Az már a sors iróniája, hogy a budapesti Kaffka Margit Gimnázium Wikipédia-oldalán őt is feltüntetik az intézmény híres diákjai között, azóta elért sikerei pedig őt igazolják.

Képes összeállításunkban Liptai Claudián kívül megnézheted, hogy milyen magyar sztárokat rúgtak még ki az iskoláikból, akik azóta mind bebizonyították, hogy nem kell feltétlenül eminens diáknak lenni ahhoz, hogy valaki sikeres legyen.

Ezt is szeretjük