Liptai Claudia rengeteg sírt Havas Henrik miatt - Ki akarta rúgatni
Liptai Claudia kendőzetlenül vallott kollégájáról.

liptai-claudia-cover-3
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudiával az Index készített egy kendőzetlenül őszinte interjút, amiben sok érdekességet elárult eddigi pályafutásáról, múltjáról és kollégáiról. A beszélgetésből többek között kiderült, hogy bántja, amiért nem kap szerepeket a magyar filmekben, de azt is elárulta, hogy milyen volt neki Havas Henrikkel együtt dolgozni a Mokkában.

Mint elmondta, Sváby András az Activityben látta őket együtt, és úgy gondolta, jó páros lennének a reggeli műsorban, amit évekkel ezelőtt vezettek ketten: Liptai Claudia kapta meg a közéleti témákat, míg Havas Henrik a politikai ügyekkel foglalkozott. Nem volt azonban könnyű dolga az elején, mert Havas Henrik egyáltalán nem bánt vele kesztyűs kézzel.

- Az első időszak pokoli volt, én annyiszor sírtam reggelente, hogy az valami elképesztő. Volt olyan, hogy adás előtt öt perccel állunk a sötétben, várjuk, hogy kezdjünk, Havasnak meg mit tudom én, szar napja volt, rám néz, és azt mondja azon a flegma hangján, amitől falra lehet mászni: „Nekem magából elegem van, ki fogom rúgatni.” Én meg visszaszóltam, hogy maga meg egy paraszt - idézte fel emlékeit.

Hozzátette azt is, hogy Havas Henriket egyébként jó embernek tartja, és a mai napig jó viszonyban vannak, annak ellenére, hogy akkor teljesen leizzadt, és köpni-nyelni sem tudott a döbbenettől. A teljes interjút az Indexen lehet elolvasni, nem érdemes kihagyni.

Ezt is szeretjük