Tilla élő adásban sértette meg Liptait - Claudia jól beszólt neki
Tilla bele sem gondolt, hogy sértő, amit Liptai Claudiára mondott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Till Attila és Liptai Claudia számtalan műsort vezettek már együtt, jóban vannak, értik egymás humorát, Tilla viccelődése azonban a Sztárban Sztár ötödik adásában nem jött be, megsértette vele a zsűritagok között helyet foglaló kolléganőjét. 

Miután Hien egy fürdőkádban énekelte el Rihanna Stay című dalát, melyben a szakítás utáni fájdalmáról énekel, Majka hozzászólására Tilla bántó dolgot reagált.   

- Eszembe jutott, hogy, ha Claudia minden szakításakor ilyen fiatal korában beült volna a kádba, és begyújt oda maga mellé a füsttel… Mit szólt volna a mutter, hogy nekiállsz énekelni? - mondta Majka. 

- Mennyi víz fogyott volna? - vágta rá nevetve Tilla. 

Sose voltál húsz év alatt paraszt, Tilla, hát sikerült öregségedre

- szólt be neki Liptai Claudia. 

- Én arra gondoltam, hogy mennyi pasija volt Claunak - próbálta menteni a helyzetet Till Attila, amit végül kolléganője tett meg.

till-attila
Fotó: TV2

- Jó, jó, pont arra gondoltam, hogy, ha rosszat akartál volna mondani, akkor azt mondtad volna: nem fogyott sok víz, mert nem kell a kiszorítás miatt. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük