Lilu legszebb ruhái
Az RTL Klub és az RTL II műsorvezetője, Lilu rövid és hosszú hajjal, vagány és nőies ruhában egyaránt csinos.

Dia

 	Szombat esti láz 2013 	Az 1976. május 20-án született Kovalcsik Ildikó szereti az egyedi, merész darabokat: az Elysiant jegyző  Bódis Boglárka-Gajer Emese tervezőpáros fekete, zsinórokkal díszített kreációja nem csak a hátán, hanem deréktájon is kivágott volt. 	 

Szombat esti láz 2013

Az 1976. május 20-án született Kovalcsik Ildikó szereti az egyedi, merész darabokat: az Elysiant jegyző  Bódis Boglárka-Gajer Emese tervezőpáros fekete, zsinórokkal díszített kreációja nem csak a hátán, hanem deréktájon is kivágott volt.
 

Fotó: RTL II Sajtóklub

Dia

 	Szombat esti láz 2013 	A 2013-as Szombat esti lázban Lilut sok szép estélyi ruhában láttuk: az AnnaEva barackszínű kreációját türkiz ékszerekkel dobta fel, az Elysian divatház krémszínű ruhájában úgy nézett ki, mint egy görög istennő.

Szombat esti láz 2013

A 2013-as Szombat esti lázban Lilut sok szép estélyi ruhában láttuk: az AnnaEva barackszínű kreációját türkiz ékszerekkel dobta fel, az Elysian divatház krémszínű ruhájában úgy nézett ki, mint egy görög istennő.

Fotó: RTL II Sajtóklub

Dia

 	Farmerben lazán 	RTL Klub és az RTL II csinos műsorvezetője az örök darabnak számító farmerben és egy rózsaszín, egyszerű ingben is csodásan fest.

Farmerben lazán

RTL Klub és az RTL II csinos műsorvezetője az örök darabnak számító farmerben és egy rózsaszín, egyszerű ingben is csodásan fest.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Dia

 	Farmerben nőiesen 	A farmer az a ruhadarab, amit a szőke tévés egy elegáns felsővel is könnyedén ünnepivé tud varázsolni.

Farmerben nőiesen

A farmer az a ruhadarab, amit a szőke tévés egy elegáns felsővel is könnyedén ünnepivé tud varázsolni.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Dia


            	Bőrkabátban
            	Csakúgy, mint a farmer, egy jól szabott bőrkabát is örök darab.

Bőrkabátban

Csakúgy, mint a farmer, egy jól szabott bőrkabát is örök darab.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Dia

 	Házasodna a Gazda 	Az RTL Klub feleségkereső műsorában még traktorra is pattant, igaz, a kék gumicsizmához nem egy szokványos ruhát húzott a fotózáshoz.

Házasodna a Gazda

Az RTL Klub feleségkereső műsorában még traktorra is pattant, igaz, a kék gumicsizmához nem egy szokványos ruhát húzott a fotózáshoz.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Dia

 	Babapocakosan is csinosan 	Kisfia, Dávid 2009 augusztusában jött világra. Lilu babapocakosan sem mellőzte a divatos ruhákat.

Babapocakosan is csinosan

Kisfia, Dávid 2009 augusztusában jött világra. Lilu babapocakosan sem mellőzte a divatos ruhákat.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Dia

 	Rövid hajjal is nőiesen 	Sokak szerint bubi frizura állt a legjobban a szőke sztárnak: a rövid hajjal volt a legnőiesebb.

Rövid hajjal is nőiesen

Sokak szerint bubi frizura állt a legjobban a szőke sztárnak: a rövid hajjal volt a legnőiesebb.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Dia

 	Vidám, tavaszi ruhában 	Bár a hétköznapokon inkább a sportos, nadrágos összeállításokat részesíti előnyben, néha vidám, nőies ruhákban is láthatjuk.

Vidám, tavaszi ruhában

Bár a hétköznapokon inkább a sportos, nadrágos összeállításokat részesíti előnyben, néha vidám, nőies ruhákban is láthatjuk.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Dia

 	Merész dekoltázzsal 	Ha már nőies koktélruhát vesz fel, az legyen figyelemfelkeltő.

Merész dekoltázzsal

Ha már nőies koktélruhát vesz fel, az legyen figyelemfelkeltő.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub
Ezt is szeretjük
Szerző: Orbán Violetta
Fotó: