Fotók! Bikiniben mutatta meg alakját az RTL Klub műsorvezetője

Lilu nemrég egy címlapfotózáson járt, most újabb részletek derültek ki a fotózás kapcsán.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemrégiben Lilu már posztolt néhány bikinis képet magáról a Facebook oldalára egy címlapfotózás kapcsán. Most kiderült, hogy az RTL Klub Reflektor magazinjának kamerái is ott jártak a fotózáson - és ha már ott voltak, akkor egyebek közt arról faggatták Lilut, mit szólt a felkéréshez, és hogy mi a titka bombázó alakjának.

Az RTL Klub 38 éves tévése elárulta, kicsit izgult, mivel nem igazán szokott a címlapokon fürdőruhában pózolni, életében talán egyszer történt ilyesmi. Ugyanakkor soha jobbkor nem kereshették volna meg az ötlettel, hiszen már egy jó fél éve rendszeresen sportol, napi szinten reggelente másfél órát edz, és ennek meg is van az eredménye.

Persze Lilu úgy véli, azért a genetikának is lehet köze ahhoz, hogy jó az alakja, emlékei szerint akkor sem volt annyira vészes a helyzet, amikor nem sportolt, és összevissza evett. Ám elismeri, a napi edzés és az étkezésre odafigyelés látszik a külsején is, és erre igazán büszke.

Fotók: RTL Klub Reflektor

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Imádja a divatot

Lilu imádja a szépségipart és a divatot, persze vannak fura választásai, nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük