Meztelen fotója miatt támadják a magyar műsorvezetőt! Kollégája is beszólt neki
Az RTL és a TV2 műsorvezetője is kapott-hideget meleget.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy port kavart Lilu meztelen fotója, amely az egyik női magazinban áprilisi számában jelent meg, amely kiemelten foglalkozik a feminizmussal. Az RTL Klub műsorvezetője azt üzente a nőknek, hogy vállalják a testüket, amellyel ne másoknak kívánjanak megfelelni.

"Fontos, hogy minden nőnek legyen meg a szabadsága, hogy arra és úgy használja a testét, amire és ahogyan akarja. Senkinek ne kelljen elvárásoknak, a korszellemnek vagy a divatnak megfelelnie. Ma már én is jól ismerem, és jóban is vagyok a testemmel" - olvasható.

Kormos Anett humorista, újságíró volt az első, aki nemtetszését fejezte ki a wmn.hu oldalon: "kérek minden nőt, hogy hagyja abba a vetkőzéssel való küzdelmet az egyenjogúságért, ugyanis ez egy akkora f***ság, hogy nemsokára gutaütést kapok tőle".

A Morning Show a Juli élete című rovatban foglalkozott a témával. Az egykori kölyökidős Gévai Juli szerint a női egyenjogúság nevében született kép éppen az ellenkezőjét váltja ki egy átlagos nőből, mint amit hivatott lenne szolgálni. Lilu kollégája, Sebestyén Balázs is kritizálta a felvételt: szerinte egy szépen megvilágított, műteremben készült, majd retusált fotó pont nem a kampányt szolgája.

Lilu előtt nem sokkal Ördög Nóra meztelen képe is nagy felháborosdát keltett. Nézd meg azoknak a magyar műsorvezetőknek a fotóit, amiért kaptak hideget-meleget!

Címlapkép: RTL Klub Sajtóklub.

Magyar színésznők a Playboy címlapján

Magyar színésznők, akik megmutatták bájaikat a Playboy címlapján.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük