Veszélyben a fellépése? Az X-Faktor énekesét súlyos sérüléssel vitték kórházba
Lil C hétfői táncpróbáján sérült meg, kiugrott a válla.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn táncpróba közben súlyosan megsérült Lil C, akit rögtön kórházba vittek, adta hírül a Bors.

Az X-Faktor énekese a szombati élő adásra gyakorolt gőzerővel, az egyik akrobatikus mutatvány közben azonban szerencsétlenül mozdult és kiugrott a jobb válla.

Nem úszta meg a kórházat

Az eredetileg Kelemen Csaba néven született fiatalember nem veszítette el hidegvérét, és ott helyben magának rakta vissza a vállát, a kórházat azonban így sem úszta meg.

A röntgenvizsgálat után az orvos közölte vele, jól tette, hogy visszarakta a vállát, de máskor inkább ne csináljon ilyesmit, mert nagyobb baj is lehet belőle.

A 19 éves versenyző nem titkolta el, hogy most vigyáznia kell magára, mert az ínszalagjai meghúzódtak, ám fájdalmai mostanra már sokat enyhültek.

Nem hagyja abba a próbákat

Keresztes Ildikó nagyon megrémült mentoráltja sérülése láttán, de biztos benne, hogy Lil C mindezek ellenére 100%-an fog majd teljesíteni a következő döntőben.

- Az orvos azt javasolja, ne erőltessem ezt az akrobatikus mozdulatot, a próbákat azonban nem hagyom abba. Vigyázok magamra, de nem akarom cserbenhagyni a nézőket, szeretnék egy nagyon jó show-műsorral kedveskedni nekik - mondta Lil C a bulvárlapnak.

Ma pedig hivatalos Facebookon oldalán is üzent aggodó rajongóinak, akiket újból megnyugtatott, hogy sérülése ellenére mindent megtesz produkciója sikerének érdekében.

- Sziasztok! Történt egy kis balesetem, ami remélem, elmúlik hamar. Kis akrobatika gyakorlat volt, amit bele akartam tenni a műsorba, és kiugrott a jobb vállam, de már gyógyulás alatt van. Ezért is szoktam mondani, hogy vigyázzatok magatokra, és legyetek résen, mert bármikor érhet valakit baj. De attól függetlenül mindent megteszek, hogy jó legyen a produkció - üzente Lil C.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük