Bájos fotók! Ennivaló kislány volt 5 évesen Létay Dóra
Létay Dóra gyerekkori fotóját elnézve nem nehéz belátni, a színésznő már gyerkőcként is tündéri szöszke volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár akadnak olyan sztárok, akik mintha sportot űznének abból, hogyan nézhetnek ki pihenőnapjaikon a lehető legslamposabban, Létay Dóra egész bizonyosan nem közéjük tartozik.

A szőkeség és a mosoly a régi. Forrás: letaydora.hu, Europress

A szőke színésznőről, akit az ország néhány évvel ezelőtt a Jóban Rosszban Pongrácz doktornőjeként zárt a szívébe, valahogy azt gondolja az ember, igyekszik akkor is jól kinézni, ha éppen nem forog a felvevőgép. És nem is járunk messze a valóságtól.

Civilben is ad magára

Néhány évvel ezelőtt a sztár több magazininterjúban is arról vallott, bizony még civilben is igyekszik kihozni magából a maximumot. Ez persze nem mindig könnyű, de úgy érzi, az ismertség egyben hatalmas felelősséget is jelent, hiszen nem mindegy, milyen kép alakul ki róla az emberekben. Ugyanakkor arra is ügyel, hogy természetes maradjon, mindenféle dívaallűr nélkül.

- Nem az a lényeg, hogy úgy nézzek ki, mint akit skatulyából húztak ki. A belső harmónia a fontos. Hozzátartozik, hogy eljárok tornázni, viszont nem olyan lényeges, hogy tökéletesen passzol-e a körömlakkom a retikülöm színéhez. Túl a harmincon kezdtem megérteni, hogy a szépség elsősorban közérzet kérdése. Az öltözködés pedig inkább játék - mesélte a Nők Lapja Évszakokban.

Színházban játszik

Persze azért a természetes báj és kifinomult ízlés nem jön csak úgy magától. Mint elmesélte, az öltözködéssel sosem volt gondja, egészen kicsi korától határozott elképzelése volt arról, mit akar felvenni. Sőt, azt is elárulta, már négyévesen színésznőnek készült - annak ellenére, hogy a közvetlen környezetében senki sem dolgozott előadóművészként.

Bár mostanában ritkábban látható a televízióban, azért az idén 40 éves sztár nem ül a babérjain, jelenleg is több helyütt fellép. Rajongói egyebek közt találkozhatnak vele a Budapesti Kamaraszínház Szmájli című darabjában, a József Attila Színház színpadán pedig az Add kölcsön a feleséged! Pauline-jeként komédiázik.

Ám akik a hangjáért vannak oda, azok örülhetnek, hiszen a május 27-én bemutatásra kerülő Szex és New York 2 mozifilmben, ahogy a sorozatban is, megintcsak Létay Dóra szinkronizálja Kim Cattrall karakterét, Samanthát.
Ezt is szeretjük