Kiszállt a népszerű magyar sorozatból! A sármos színész már csak októberben látható
Lengyel Tamás otthagyta az M1 Munkaügyek című sorozatát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lengyel Tamás már csak októberben lesz látható az M1-en a Munkaügyek című sorozatban.

Munkaügyek
Kossuthkifli

A sármos színész egyéb filmes elfoglaltságai miatt kényszerült elbúcsúzni a népszerű sorozattól.

Kiszállt a sorozatból

Második epizódjával jelentkezik ma este az M1-en a Munkaügyek című IrReality Show harmadik évadja.  Lengyel Tamás, aki kormánybiztost alakít, idén nyáron jóval hamarabb végzett a forgatásokkal, mint társai, hiszen csupán az első négy részben lesz látható.

- Választás elé állított az élet, és én a Fehér Béla regénye alapján készülő Kossuthkifli című kalandfilm főszerepét választottam - árulta el a sorozatból való távozásának okát.

A hatrészes, epizódonként 52 perces széria forgatását 107 tervezett helyszínen, július elején kezdték el, és várhatóan október végén fejezik be. A Kossuthkifli 2014 őszén kerül majd az MTVA képernyőjére

- Nagyon régen forgattak kosztümös kalandfilmet Magyarországon, ilyen lehetőség szerintem csak ezer évben egyszer adódik. Az 1848-49-es szabadságharc alatt játszódó regényből készülő sorozatot Rudolf Péter rendezi, és több mint száz remek színésztársam játszik benne - folytatta.

Kossuthkifli

Olyan kollégákkal játszhat, akikkel eddig még soha nem volt alkalma: Nagy-Kálózy Eszter, Básti Juli, Kálloy Molnár Péter, Szarvas József, Haumann Péter, Fenyő Iván vagy Szabó Győző.

 - A forgatókönyv szövege nem egyszerű, de talán ez volt a kisebbik gond. Volt, hogy 41 fokos hőségben forgattunk, ami embert próbáló, hiszen korabeli ruhákban játsszuk a szerepeket, de azt hiszem, a stábnak sem volt sokkal könnyebb dolga a hőségben - mesélte.

A Kossuthkifli című sorozat mellett a 2014. február 14-én, Valentin-napon bemutatásra kerülő Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátékban is szerepel. Ennek forgatását augusztus közepén kezdték, és október 1-jén fejezték be.

A Munkaügyek harmadik szériájában októberben lesz utoljára látható, de talán nem kizárt, hogy a jövőben karakterét visszaírják a történetbe.

- Természetesen sajnálom, hogy a Munkaügyeket ott kell hagynom, mert bár közhelynek tűnik, amit mondok, remek csapat kovácsolódott össze az évek alatt. A forgatások nagyon jó hangulatúak voltak, hiszen a forgatókönyvben megírt szituációk is kellően viccesek, a kollégákról nem is beszélve. Az én gyengém Mucsi Zoltán volt, ha vele játszottam egy jelenetben, nagyon nehéz volt kibírni nevetés nélkül. A sorozatból hivatalosan egy utazás miatt távozom majd, így a jövőben még bármi megtörténhet - mondta sejtelmesen.

A Munkaügyek ma 21:45-kor kezdődő második részében Albert névtelen telefonos feljelentés alapján rajtaüt egy feketemunkáson akiről kiderül, hogy nem feketemunkás, hanem fekete munkás. A szenegáli Nabut János és Katalin rejtegeti, Albert pedig azt hazudja, hogy Nabu az irodaház mindenese, és egyben az ő régen nem látott unokatestvére. Ennek egyedül Imre örül, eddig ugyanis ő végzett el minden csip-csup munkát. Ám az ő lelkesedése is lelohad, mikor Nabu saját széket kap…

Fotó: MTVA/Bara Szilvia

Ezt is szeretjük