Íme, az 5 legtutibb magyar sztárpasi
A Glamour szerint
Hét kategóriában szavazhattak a Glamour olvasói: idén kik lettek a legsármosabb férfi cím esélyesei?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amerika és Anglia után 2009-ben végre hazánkban is megrendezték a GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálát, amelyen a legjobb nőket, valamint egy extra kategóriában a legsármosabb férfit választották meg a magazin olvasói.

A tavalyi győztes, Talmácsi Gábor motorversenyző, valamint az egyik idei esélyes, Kiss Ádám humorista

A hazai hírességekre több mint 11 ezer szavazat érkezett, így a  divatot teremtő, tucatnyi sztárt felvonultató trendi esemény idén sem maradhat el.

Ki a magyar nők kedvence?

2010. március 18-án, azaz ma este kiderül, hogy idén kit ítéltek a hölgyolvasók a legjobb modellnek, divattervezőnek, színésznőnek, műsorvezetőnek, énekesnőnek.

Arról is voksolhattak, melyik ismert hölgynek van a legszebb haja, továbbá ki az a sztár, akit a legsármosabbnak tartanak.

Bár ezen a különleges eseményen a nőké a főszerep, a szavazatok az erősebbik nem legdögösebb hazai képviselőire is szép számmal érkeztek.

Tévések, énekesek és humorista

Nem meglepő, hogy két képernyős is a jelöltek között tudhatja magát. Kovács Áron a TV2 Áll az alku című műsorában bűvölte el a női nézőket férfias sármjával.

Gönczi Gábor pedig az RTL Klubon futó Fókuszban csillogtatja meg nap mint nap kedves mosolyát, a tévénézők nagy örömére.

Apukák is harcba szálltak

A női szíveket a bársonyos hangú énekesek sem hagyják hidegen, hiszen a magyar popikon Ákos és a színész-énekes Bereczki Zoltán indul a megtisztelő címért - akik a szakmai sikerek mellett boldog apukák is.

Azt pedig, hogy a nőknek nincs humorérzékük, mi sem cáfolja jobban, mint hogy a Showder Klubból ismert, huncut mosolyú Kiss Ádám is a jelöltek között tudhatja magát.

Fotók: Glamour, Europress, sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük