Máig nem tudta feldolgozni szülei válását a TV2 szépsége
Legerszki Krisztina több okból sem szeretné követni a családi hagyományokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 25 éves Legerszki Krisztina 2009 februárjában csatlakozott a Jóban Rosszban stábjához, Pongrácz Barbara szerepét vette át a sorozatot otthagyó Mészáros Kittytől.

Különleges, karakteres arcával és rövid barna hajával meglehetősen különbözik a korábbi Barbatól - ezt a készítők úgy oldották meg, hogy a karakter plasztikai műtéten esett át, melynek köszönhetően teljesen megváltozott az arca.

Orvosnak szánták

A bájos színésznő a családi tradíciót törte meg azzal, hogy színésznő lett, szülei ugyanis orvosok, és sokáig ő is erre a pályára készült. Végül mégis az ELTE Bölcsészettudományi Karára ment, mellette pedig a Goór Nagy Mária Színitanodába járt, évek óta színpadon van.

Krisztina nemcsak a pályaválasztás tekintetében nem akarja követni a családi hagyományokat. Szülei ugyanis hétéves korában elváltak, a család szétesését pedig a mai napig nem dolgozta fel teljes mértékben.

Szétesett a család

- Szanaszét van a családom. Édesanyám Németországban él a húgommal, apukám Zsámbékon az öcsémmel, én pedig a fővárosban bérelek lakást. Már azt sem tudom, hol van az otthonom - nyilatkozta januárban a Terefere magazinnak.

Azt is elárulta, hogy bár komoly kapcsolatban él, a házasság még nem jött szóba rendező kedvesével, de egyébként sem akarja elkapkodni a dolgot.

- Csak azt tudom, ha egyszer férjhez megyek, az végleges lesz. Nem akarom, hogy a gyerekem ugyanazt élje át, amit én. Remélem, hogy megtöröm a családi átkot. A nagyszüleim és a szüleim is elváltak.

Ezért megfontoltan, nemcsak szívvel fogok belemenni egy házasságba, hanem ésszel is - mesélte őszintén.

Fotók: TV2

Ezt is szeretjük