Legendás magyar sztárházasságok

Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik évtizedek óta boldog házasságban élnek!

Dia

	Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos	A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, rendező, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja és az olimpiai bajnok labdarúgó 1969-ben házasodott össze.

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, rendező, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja és az olimpiai bajnok labdarúgó 1969-ben házasodott össze.

Fotó: MTVA/Nagy Zoltán

Dia

 	Almási Éva és Balázsovits Lajos 	A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő és a színész, rendező már négy évtizede élnek boldog házasságban. 

Almási Éva és Balázsovits Lajos

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő és a színész, rendező már négy évtizede élnek boldog házasságban. 

Dia

	Lukács Sándor és Lukács Mari	A Jászai Mari-díjas magyar színész 1976-ban vezette oltár elé a sminkmestert - Szenteste, mivel egyedül aznap nem kellett játszania, ennek köszönhetően jutott el az anyakönyvezető elé.

Lukács Sándor és Lukács Mari

A Jászai Mari-díjas magyar színész 1976-ban vezette oltár elé a sminkmestert - Szenteste, mivel egyedül aznap nem kellett játszania, ennek köszönhetően jutott el az anyakönyvezető elé.

Dia

	Farkasházy Tivadar és Mimi	A Teddy-nek becézett humorista, közgazdász, újságíró és a Benedek Noémi hegedűkészítő mester 1976 óta házasok.

Farkasházy Tivadar és Mimi

A Teddy-nek becézett humorista, közgazdász, újságíró és a Benedek Noémi hegedűkészítő mester 1976 óta házasok.

Fotó: Fénypont Média

Dia

	Gálvölgyi János és Judit	A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, parodista és a legendás bűvész, Rodolfo műfordító lánya 1971-ben házasodtak össze.

Gálvölgyi János és Judit

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, parodista és a legendás bűvész, Rodolfo műfordító lánya 1971-ben házasodtak össze.

Dia


            	Szinetár Miklós és Hámori Ildikó
            	A Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas rendező második feleségével, a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznővel már több mint 40 éve él boldog házasságban.
            	 

Szinetár Miklós és Hámori Ildikó

A Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas rendező második feleségével, a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznővel már több mint 40 éve él boldog házasságban.
 

Dia

 	Piros Ildikó és Huszti Péter 	A Kossuth-díjas színésznő és a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező 1975-ben kelt egybe. Mindkettejüknek ez a második házassága.

Piros Ildikó és Huszti Péter

A Kossuth-díjas színésznő és a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező 1975-ben kelt egybe. Mindkettejüknek ez a második házassága.

Dia

 	Kállai Bori és Vitray Tamás 	A Kossuth-díjas újságíró és a színésznő a harmadik felesége 28 éve vannak együtt jóban-rosszban.

Kállai Bori és Vitray Tamás

A Kossuth-díjas újságíró és a színésznő a harmadik felesége 28 éve vannak együtt jóban-rosszban.

Dia

 	Balázs Klári és Korda György 	A már egymás nélkül nem emlegetett énekes házaspár 1981-ben tartotta esküvőjét. Mindketten másodszorra mondták ki a boldogító igent. 

Balázs Klári és Korda György

A már egymás nélkül nem emlegetett énekes házaspár 1981-ben tartotta esküvőjét. Mindketten másodszorra mondták ki a boldogító igent. 

Fotó: Facebook/Balázs Klári

Dia

 	Eszményi Viktória és Heilig Gábor 	Az énekesnő és a dalszerző 1983-ban kötötték össze életüket. 

Eszményi Viktória és Heilig Gábor

Az énekesnő és a dalszerző 1983-ban kötötték össze életüket. 

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Ezt is szeretjük
Fotó: