Leblanc Győző párja lezuhant egy szikláról: a 33 évvel fiatalabb énekesnőt meg kellett műteni

A színész párja olaszországi nyaralásán esett le egy szikláról.

Leblanc Győző párja balesetet szenvedett

Leblanc Győző színész 2022 nyarán vesztette el feleségét, Tóth Éva operett- és nótaénekesnőt. Tavaly nyáron derült ki, hogy új párra lelt a 33 évvel fiatalabb énekesnő, Szeredy Krisztina személyében. Krisztina egy kis csapattal júniusban Olaszországban nyaralt, ahol baleset érte. 

Leblanc Győző párja balesetet szenvedett

- Valójában egy szelfibaleset történt. Egy csodálatos sziklát szerettem volna lefotózni, két kézzel tartottam a telefont, és a jobb kép érdekében úgy gondoltam, egyet hátralépek. Egyszer csak eltűnt a lábam alól a talaj, nagyjából egy métert zuhantam. Hogy védjem a készülékemet, a jobb könyökömre estem. A kezem ripityára tört, de a telefonom ép maradt - mesélte a Metropolnak.

leblanc-gyozo-parja
Fotó: TV2/Mokka

A 77 éves színész párját egy olasz kórházban megröntgenezték, és kapott egy 70 centis gipszet az ujjaitól a válláig. Eldönthette, külföldön vagy itthon szeretné magát megoperáltatni. Inkább az utóbbit választotta. 

- Pénteken érkeztem haza, és már kedden a műtőasztalon találtam magam. A műtét után visszakerült egy újabb hatalmas gipsz a karomra. Felvágták, drótokkal és hurkokkal összefogták a könyökömet. 

Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége bikiniben: Dóra gyönyörű a tengerparti fotón

A 82 éves színész külföldön nyaral feleségével, Dóráról bikinis fotót posztolt.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük