Emlékszel a Kozmixból Lányi Lalára? Az énekes már 44 éves családapa
Lányi Lala így néz ki most.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es évek egyik legnépszerűbb együttese a Kozmix volt, melyet 1995-ben Lányi Lala alapított két barátjával, Horváth Zsolttal, azaz HoZsóval és Móré Andrással. Utóbbi tag a Happy Gang csapatba ment át később, így a zenekart utána csak ketten alkották. Első nagy sikerük a Gyöngyhajú lány feldolgozásához köthető, de ezen kívül rengeteg slágert gyártottak, ilyen volt a Kozmix a házban, az Angyal, a 2000 után vagy a Holnapután. 

A zenész óriási sikereket ért el az együttesével, emellett úgy tűnt, hogy a magánéletében is megtalálta a helyét, annak ellenére, hogy 2006-ban még a pánikbetegségéről beszélt nyíltan. Akkori párja, Kondákor Zsófi 2006-ban hozta világra fiukat, Benit, de 2007 januárjában elváltak az útjaik. Ezután évekig mélyponton volt, még az is tervben volt, hogy elmenjen az El Caminóra, de nem szeretett volna hónapokon keresztül a fia életéből kimaradni, ezt a Lélekbulvárnak mesélte még 2013-ban. Akkor arról is beszélt, hogy szeretne az életéről könyvet írni, azonban a Sláger FM 2018. júliusi interjújában már azt mondta, egyre több indokot talál arra, miért nem lenne jó, ha lapra vetné az életét, ráadásul nem szeretne senkit sem megbántani.

Mára rendeződött a magánélete, megszűntek a pánikrohamai, 15 kilót fogyott, boldog párkapcsolatban él, emellett nagy szeretetben neveli fiát, Benit, aki már 12 esztendős.

Lányi Lala régen és napjainkban. A jobb oldali fotón fiával, Benivel látható.
Lányi Lala régen és napjainkban. A jobb oldali fotón fiával, Benivel látható.
Fotó: Facebook/Lányi Lala

A Kozmix együttessel is rendszeresen fellép, főleg retró partikra hívják őket. Nemcsak Magyarországon, hanem néha külföldön is koncerteznek, legutóbb 2018 novemberében Torontóban zenéltek. A fellépések mellett üzleti vállalkozásai vannak, és a Magyar Zenész Bázis egyesületének elnöke.

Ezt is szeretjük