Félpucér fotó! Ez a szívtipró hódította meg a gyönyörű Laky Zsuzsit

Laky Zsuzsi néhány hete ment hozzá választottjához, jelenleg első babájukat várják.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Laky Zsuzsival nagyot fordult a világ az utóbbi hónapokban - Európa szépe immáron az anyaságra készül.

A bombázó modell október elején ment hozzá kedveséhez, Dietz Gusztáv dzsiudzsicu-bajnokhoz, akivel már egy ideje együtt élt.

Márciusban jön a baba

Majd a nagy bejelentés sem váratott magára: nemrégiben ugyanis boldogságtól sugárzó arccal elárulták az RTL Klub Reflektor című műsorában, hogy hamarosan szülők lesznek.

Mint kiderült, Zsuzsi tudatosan készült a gyerekvállalásra, és igyekezett a megfelelő körülményeket biztosítani a kis pocaklakónak.

Ezért hát felhagyott a dohányzással, és lelkileg is igyekezett ráhangolódni a várandósságra. Mégis, bármennyire örült, hogy a babának sikerült megfogannia, az első három hétben borzasztóan gyengének érezte magát.

Ez volt az oka annak, hogy már a harmadik hónapban járt, amikor egy varázslatos somogyi faluban örök hűséget esküdött jóképű párjának.

Remekül érzi magát

Ma azonban már nyoma sincs a kezdeti nehézségeknek, a kismama sugárzóbb, mint valaha.

Magyar sztárok esküvői fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Én azt gondolom, hogy a kapcsolatunk szoros volt ezelőtt is, most pedig, hogy kiderült, babát várok, szorosabb lett, és szerintem, ha megszületik a kicsi, még szorosabb lesz - árulta el Zsuzsi a Refletor riporterének.

A 25 éves kismama testén egyelőre alig látszik a változás, ami betudható annak is, hogy Zsuzsi továbbra is edz párjával. Bár bevallása szerint megpróbálkozott egy terheseknek való DVD gyakorlatait lekövetni, rájött, az nem neki való.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az ifjú házasok egyébként kisfiút szerettek volna első gyereknek, de most már nem bánják, hogy kislányuk lesz: ha minden jól megy, a kis Lili érkezése jövő márciusra várható.

Fotók: xlsport.hu, monokli.hu

Ezt is szeretjük